admin

Top5 Accesorii Ciudate Purtate in Lume

Cand vine vorba de accesorii si de imbracaminte, imaginatia umana nu cunoaste limite. Cu toate astea, in ultima vreme piata bijuteriilor a inceput sa se uniformizeze si sa capete cam aceleasi tendinte peste tot. Totusi, in diverse parti ale lumii, locuitorii nu tin cont de tendintele de la Milano sau Hollywood si au propriile reguli in ceea ce priveste bijuteriile si accesoriile:

Iata top 5 cele mai ciudate accesorii purtate de oameni:

  •  Inele cu dinti umani – Desi pare extrem de ciudat, artista Polly van der inel ciudatGlas creaza inele care in loc de piatra pretioasa contin dinti umani. Ciudat este faptul ca si vinde foarte multe asemenea inele. De unde ia pietrele pretioase?  E simplu, ori ii sunt oferite de cel care doreste inelul, ori sunt donate de binevoitori :).

 

 

  • Lantisor cu pandantiv mandibula – Exista oameni care poarta asa ceva, pandantiv mandibulachiar daca mandibula este una naturala. Nu se stie de la ce animal provine, insa este cu siguranta ceva inedit si infricosator in acelasi timp.

 

 

  • Cercei caluti de mare – O alta bijuterie extrem de ciudata este reprezentata carcei caluti marede cercelusii sub forma de caluti de mare. Pana aici nimic ciudat, ciudatenia apare in momentul in care afli ca acei caluti sunt de fapt caluti reali si conservati. Cine ar purta asa ceva?

 

 

 

  • Lantisor cu un pui de sarpe intr-o sticluta – Unii oameni au adevarate lantisor sarpeobsesii pentru animale. Daca privim in perspectiva, si la noi exista extrem de multi oameni care poarta geci sau pantofi din piele de animal, sau blanuri de animale. Cu toate astea, sa porti un pui de sarpe mort la gat parca este prea de tot.

 

  • Picior de veverita sau de iepure drept pandantiv – Se spune ca piciorul picior veveritade iepure poarta noroc. Cu toate astea, este foarte ciudat sa porti la gat un picior real de iepure, sau unul de veverita. Daca pentru noi e ciudat, pentru unii este ceva normal :).

 

Si, pentru ca nu cred ca am convins pe cineva sa isi cumpere un lantisor cu un pui de sarpe inauntru, cu siguranta veti fi incantati de ceea ce gasiti pe www.expoz.ro 😀 . Calitate garantata de ghid365.ro!