admin

Top5 Animalute Ideale Pentru Copilul Tau

Cea mai mare dorinta a unui copil este aceea de a avea grija de un animalut. Stim din proprie experienta ca animalele reusesc sa ne insenineze ziua si ne fac copilaria mult mai frumoasa. Daca ai un junior si te-ai hotarat sa achizitionezi si un suflet de animal in casa, ar trebui sa iti faci putin timp pentru a analiza ce animal ar fi cel mai potrivit pentru tine si copilul tau.

Pentru asta, trebuie sa tii cont de cateva criterii: Unde locuiesti (casa sau apartament), cat timp liber ai, ce varsta are copilasul tau.

Dupa ce ai stabilit criteriile de mai sus, te poti hotari asupra unuia din urmatoarele animalute:

  •  Caine – Cel mai bun prieten al omului. Este prima optiune caine de apartamentpentru foarte multi oameni cand vine vorba de un animal de companie. Cu toate astea, daca stai intr-un apartament este ceva dificil atat pentru tine cat si pentru bietul animal, care are nevoie de spatiu de desfasurare. Recomandare: achizitioneaza un caine doar daca stai la casa sau daca ai foarte mult timp pentru a-l petrece cu el in aer liber.

 

 

  • Pisica – Animalute extrem de simpatice, adorate de pisicutamajoritatea copiilor, pisicile pot aduce veselie intr-o casa. Inainte de a achizitiona una, vezi cu exactitate daca nu exista persoane in familie cu alergie la parul de pisica!  Fiind mai lenese, au mai putina nevoie de spatiu decat cateii, asadar sunt perfecte si pentru un apatament;

 

 

  • Hamsteri sau porcusori de Guineea – Fata lor simpatica si Hamsterimodul in care rontaie legumele o sa ii faca vedetele casei. Daca stai intr-un apartament micut, sunt animalele perfecte, pentru ca locuiesc intr-un acvariu, iar iesirea lor in oras se poate rezuma la libertatea totala in apartament;

 

 

  • Pesti – Nu sunt animale pe care le poti mangaia, insa iti pesti exoticiincanta privirea din foarte multe privinte, iar copilul tau poate invata sa fie responsabil (sa le schimbe apa, sa ii hraneasca zilnic si sa fie foarte atent la actiunile lor); Un acvariu cu pesti este si un element de decor incredibil, care aduce un colt de ocean la tine in casa;

 

 

  • Papagali – Un papagal inteligent iti poate colora casa in foarte Papagal coloratmule privinte. Daca sari peste faptul ca este zgomotos si uneori te scoate din sarite, un papagal poate sa fie vietatea ideala pentru tine si copilul tau. De asemenea, cu un papagal in preajma, copilul poate invata sa fie responsabil.

Daca te-ai hotarat asupra animalutului pe care il vei achizitiona, cu siguranta gasesti in orasul tau un pet shop care sa iti satisfaca toate cererile. In momentul in care iti iei un animal, ai grija sa inveti totul despre ingrijirea si hrana lui!