Aiosif

Cele mai bune hoteluri submarine din lume

Vrei sa te bucuri de cel mai relaxant sejur si de o vacanta de neuitat? Ce ar fi sa inceri sa te scufunzi si sa te cazezi in cel mai bun hotel submarin din lume? De la Dubai la Maldive descopera care sunt cele mai bune hoteluri submarine din lume.

prim

Sa te cazezi intr-un hotel submarin nu mai este un vis science-fiction, un vis accesibil doar pentru cei care il citesc pe Jules Vernne. Acest lucru a devenit realitate. Deci daca vrei sa iti faci siesta admirand pesti, diavoli de mare sau alte specii marine, sa te bucuri de cele mai frumoase peisaje, o veste buna- ai de ales intre o multime de hoteluri submarine.

atlantis_the_palm_underwater_suites_dubai

Atlantis, The Palm, Dubai, Emiratele Arabe Unite. Numite cum altfel decat Neptun si Poseidon, suitele submarine din Atlantis sunt mai intime, mai romantice si mai luxoase decat ai crezut. Te poti intinde in pat si poti admira viata marina din Laguna Ambasadorului.

The Manta Resort, Pemba Island, Zanzibar, Tanzania. Camera submarina este cea mai uimitoare din hotelul de lux de pe insula Pemba. Pentru a ajunge la ea trebuie sa urci la bordul unui vapor de lemn. Dupa ce vei naviga prin apele turcoaz ale oceanului vei ajunge la o suita in mijlocului unui fabulos recif de corali populat de diavoli de mare. Este un fel de insula plutitoare privata cu un peisaj unic.

ithaaundersearestaurant_conrad_maldives_rangali_island

Conrad Maldives Rangali Island, Rangali Island, Maldive. Este un hotel luxos unde vei putea lua cina sub mare fara sa ai nevoie de un costum de scufundari. Aflat la cinci metri sub nivelul marii, restaurantul Ithaa iti va permite sa savurezi o multime de delicatese inconjurat de recifi si de pesti.

Subsix, Niyama. Maldive. Este prima discoteca submarina din lume. Vei putea dansa, sorbi un cocktail savuros sau te vei putea relaxa in profunzimile oceanului. Sa dansezi sub valuri nu a fost niciodata atat de cool.

suedia

Utter Inn Hotel, Vasteras, Suedia. Este singurul si unicul hotel submarin din Suedia. Este un hotel care pluteste in lacul Mälaren,un imens lac din apropiere de Stockholm. Ferestrele panoramice iti vor permite sa te uiti in toate directiile.

Lovers Deep, Caraibe. Este un hotel super sic care a fost conceput pentru a li se permite cuplurilor de indragostiti sa faca o escapada romantica in intimitate sub apele turcoaz ale Marii Caraibilor.

Te tenteaza experienta?