Cele mai frumoase insule din Caraibe de vizitat neaparat

Cea mai frumoasa mare de un albastru turcoaz, o pina colada rece ca gheata la umbra palmierilor….vrei sa te relaxezi 100% in urmatoarea vacanta? In acest caz trebuie sa ajungi neaparat pe cele mai frumoase insule din Caraibe.

cuba

Cuba. Este cea mai mare insula din Caraibe. In sejurul tau te vei putea relaxa pe plajele paradisiace din Varadero, sa descoperi cum se fabrica tigarile cubaneze si sa admiri numeroasele masini americane din anii 1960. Trebuie sa vizitezi si frumoasa vale Vinales.

Bahamas. La nord fata de Cuba, Bahamas adaposteste o multime de plaje unele mai frumoase ca celelalte. Este un adevarat paradis pentru scufundari. Daca mergi in vacanta cu copii, ii poti duce la parcul acatic Aquaventura din Paradise Island.

jamaica

Jamaica. Cultura rasta, plaje paradisiace… in partea de nord a tarii, Montego Bay are una din cele mai celebre plaje din tara. In partea de est a tari se afla muntii albastrii, un sit clasat in patrimoniul mondial Unesco, celebri pentru delcioasa cafea.

Guadeloupe. Este una din cele mai frumoase insule din Caraibe. Vei putea admira aici gradina sa botanica, sa te relaxezi de-a lungul frumoasei si linistitei plaje Perla sau sa faci trekking si sa admiri cele mai frumoase cascade de aici.

marti

Martinica. Este una din cele mai frumoase insule din Antile cu cele mai frumoase plaje demne de o carte postala. Vei putea face baie aici la umbra palmierilor, pe plaja Salines, sa vizitezi numeroase fabrici de rom sau sa admiri cele mai frumoase flori la Gradina Balata. Vei putea vizita gradini fantastice, campuri cu trestie de zahar, satucuri aflate la capatul lumii….

Dominica. Dominica, mica insula care separa Guadeloupe de Martinica este cea mai frumoasa oaza naturala, autentica si calma. Este un adevarat paradis pentru toti iubitorii de natura. Un adevarat paradis unde poti admira cele mai frumoase cascade din mijlocul junglei, cum ar fi cascaele Trafalgar, sa faci baie in cele mai frumoase si mai naturale piscine sau in cheile Titou, daca timpul iti permite asta. In largul insulei se pot face si scufundari in mijlocul pestilor colorati.