Crini in ghiveci vs. bulbi de crini

Pasionatii de flori vor avea intotdeauna un spatiu dedicat plantelor, iar crinii nu vor lipsi din colectia acestora. Totusi, daca locuiesti la casa si dispui in vecinatatea ei de o zona in care iti poti creea un colt de rai din flori, te poti intreba daca e mai bine sa optezi si sa cresti crinii in ghiveci, ori sa-i transferi direct pe sol. Desi e o intrebare ce practic nu are un raspuns gresit, garantat nu vrei sa lasi loc de compromisuri. Asa ca iti oferim cateva detalii despre acest proces, pentru a-ti face alegerea mai usoara.

Ce sa alegi – bulbi de crini pentru plantare in gradina sau crini de ghiveci?

In cazul in care spatiul nu reprezinta o problema pentru tine, te poti orienta catre ambele posibilitati. Exista numeroase tipuri de crini care pot creste si sa reziste cu succes atat in casa, cat si afara. Cu atat mai mult daca doresti sa-ti infrumusetezi estetic atat gradina din vecinatate, cat si interiorul casei. Iata de ce nu exista raspunsuri gresite cand vine vorba de alegerea lor! Ca prin urmare, fie ca vrei sa alegi bulbi de crini, fie crini in ghiveci, arunca un ochi la bulbi-flori.ro.

Tine cont de faptul ca, majoritatea speciilor de crini au un parfum intens si patrunzator, iar daca esti sensibil la acesta sau alergic la mirosuri, poate ar fi mai bine sa optezi exclusiv pentru crini de gradina.

Un alt aspect important care ti-ar putea influenta alegerea e dimensiunea pe care o pot atinge tijele si florile. Sunt specii care depasesc 130 cm, dar si mai mici, iar daca nu dispui la interior de spatiul necesar, in mod cert este mai bine sa te orientezi catre un alt soi sau sa-i plantezi in gradina. De altfel, mediul in care acestia se dezvolta e la fel de important. Tipul de sol, alternanta anotimpurilor si felul acestora in raport cu zona sau tara in care locuiesti, nutrientii etc. pot influenta mentenanta si durata de viata a crinilor.

Avantajele achizitiei bulbi crini de la Bulbi Flori

Cu siguranta ai remarcat deja ca Bulbi Flori este un magazin specializat din care iti poti achizitiona toate plantele de care ai nevoie, atat pentru curte, cat si cele destinate amenajarilor interioare sau buchetelor florale. Totusi, nu e singurul magazin de acest timp, asa ca te-ai putea intreba de ce sa-I alegi pe ei.

In primul rand, varietatea bulbilor de crini si nu numai, este una destul de generoasa. Asa ca poate fi deciziie grozava sa alegi niste specii diferite si spectaculoase de crini, in raport cu cele uzuale si frecvent cunoscute, prin care sa impresionezi privirile vecinilor sau ale musafirilor.

Totodata, ai o oferta de preturi foarte accesibila, dar si promotii variate prin care poti achizitiona mai multe flori, la un pret mult mai mic. Cu alte cuvinte, amenajarea gradinii tale va fi mult mai eficienta, cu implicatii mai reduse.

De altfel, toate selectiile tale vor fi livrate la orice adresa de pe teritoriul tarii. Ori astfel vei face economii inclusiv in ceea ce priveste timpul.

Deci, tu ce vei alege in cele din urma – bulbi de crini sau crini la ghiveci?