cuptor patiserie

Iagency

Cu acest cuptor de patiserie si brutarie, toate optiunile sunt la dumneavoastra

cuptor patiserie

Modelele de cuptor de patiserie si brutarie reprezinta inima oricarei afaceri din domeniu, fiind esentiale in prepararea produselor de calitate. Un cuptor de patiserie si brutarie multifunctional, cum este modelul SGS MD 1200 2, ofera flexibilitate si adaptabilitate, permitandu-va sa explorati o gama larga de retete si preparate.

Ce inseamna un cuptor multifunctional?

Un cuptor multifunctional Fresco.ro dispune de diverse functii care permit ajustarea si personalizarea procesului de coacere, in functie de produsul preparat. De la pizza la baclava, fiecare reteta poate fi optimizata pentru a atinge perfectiunea.

De ce sa alegeti un cuptor multifunctional?

Alegerea unui cuptor de patiserie si brutarie multifunctional este o decizie strategica pentru orice afacere din acest domeniu. Aceste cuptoare permit o gestionare eficienta a timpului si resurselor, oferind in acelasi timp o calitate superioara a produselor finite.

Prezentarea modelului SGS MD 1200 2

Specificatii tehnice ale cuptorului

Modelul SGS MD 1200 2 se remarca prin dimensiunile sale generoase (166x115x185 cm) si o greutate de 505 kg, avand o capacitate de 3-6 tavi si generand temperaturi intre 50 si 400 de grade Celsius.

Design modular si adaptabilitate

Proiectat modular, acest cuptor de patiserie poate fi configurat cu 1 pana la 3 punti, in functie de dimensiunile, necesitatile si bugetul afacerii dumneavoastra. Aceasta flexibilitate este cruciala pentru adaptarea la cerintele specifice ale fiecarui produs si local.

Control si functionalitati avansate

Fiecare punte a cuptorului dispune de cablare si control independent, impreuna cu elemente de incalzire superioare si inferioare cu control separat. Panoul de control digital faciliteaza operarea cuptorului, iar modul turbo este ideal pentru gestionarea orelor de varf.

Beneficiile utilizarii modelului SGS MD 1200 2

Eficienta si control in prepararea alimentelor

Utilizand acest cuptor de patiserie, veti obtine un control deosebit asupra temperaturii si timpului de coacere, ceea ce asigura preparate perfect coapte de fiecare data.

Flexibilitate si varietate in preparate

Optiunile suplimentare, cum ar fi Steam System (gama larga de aplicatii) si Fullstone (consistenta termica maxima), va permit sa experimentati si sa obtineti rezultate excelente, indiferent de complexitatea retetei.

Aplicatii practice in patiserie si brutarie

Prepararea painii

Acest cuptor este ideal pentru coacerea painii, oferind o crusta crocanta si un miez pufos, exact cum prefera clientii dumneavoastra.

Prepararea produselor de patiserie si cofetarie

De la croissante la baclava, modelul SGS MD 1200 2 garanteaza o coacere uniforma si rapida, esentiala pentru produsele de patiserie si cofetarie delicate.

Alte utilizari ale cuptorului

Nu va limitati doar la paine si produse de patiserie; explorati si alte retete, cum ar fi pizza sau baclava, pentru a diversifica oferta afacerii dumneavoastra.

Intrebari frecvente

Cum se curata si se intretine cuptorul?

Curatarea si intretinerea cuptorului se fac usor, datorita designului sau gandit pentru accesibilitate si usurinta in utilizare.

Ce garantie are modelul SGS MD 1200 2?

Modelul beneficiaza de o garantie completa inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb, manopera), oferindu-va linistea de care aveti nevoie pentru a va concentra pe cresterea afacerii dumneavoastra.

In concluzie, alegerea unui cuptor de patiserie si brutarie precum modelul SGS MD 1200 2 poate transforma modul in care operati si va poate ajuta sa va dezvoltati afacerea. Investitia intr-un echipament de inalta calitate este esentiala pentru succesul pe termen lung.