Cu trambulina vom avea un copil sanatos

Cu trambulina vom avea un copil sanatos

Obezitatea a atins cote alarmante si in tara noastra si ceea ce este mai rau, ne afecteaza copiii. Micutii nostri stau ora intregi in fata computerelor si ies foarte putin in gradina. La filme si jocuri mananca tot timpul: biscuiti, pop corn, napolitane si ciocolata si pentru bauturile carbogazoase au facut o pasiune. Alimentele de astazi se pare ca dau dependenta de nu se mai pot opri pana nu termina pungile uriase.

Copilului nu-i pot da produse de slabit, dar singura solutie este sa il  provoc sa faca sport cumparandu-i ce-i place: trambulina

Am observat ca ii place sa sara, dar nu-i place sa fie vazut in parc din cauza miscarilor sale greoaie si abia asteapta sa se insereze, sa se rareasca trecatori si sa se transforme intr-o minge elastica.

Asa, fiindca si el isi doreste sa slabeasca si este de datoria noastra, a parintilor sa il ajutam, suntem decisi sa ii cumparam Trambulina cu plasa de protectie 396cm Costa 949 de lei, dar nu conteaza fiindca ne dorim sa fie sanatos, sa zburde ca un copil de varsta lui si sa nu respire greu dupa orele de sport. Si parca magazinul stie problema noastra ca produsul se afla la reducere cu 450 de lei si se poate da si in rate.

Sigur ca vom face un plan lung de actiune inlocuind orele de stat in casa cu reprize de sarituri la trambulina si vom elimina gustarile dintre mese.

Ne vom axa pe legume si fructe, mai putin dulciuri si miscare, miscare, miscare…

Trambulina este sigura 100% fiindca are plasa de protectie, stalpi de sustinere si suporta o greutate de pana la 150 de lkilograme. Cadrul galvanizat fereste trambulina de rugina, iar protectia copilului este data de : plasa cu inaltimea de 1.80 centimetri din material foarte rezistent, cele 4 picioare de sustinere si cele 80 de arcuri rezistente.

In curand, copilul nostru va ajunge la greutatea normala sa se bucure de copilarie.