Ghid pentru a alege un portofel barbatesc de calitate

Portofelul unui bărbatCum să alegi un portofel barbatesc de calitate? Din ce materiale ar trebui să fie confecționat? Câte compartimente ar trebui să aibă? Ce caracteristici trebuie să aibă pentru a-ți satisface nevoile? Am redactat un ghid care să răspundă la toate aceste întrebări.

Poate mulți dintre voi nici nu vă dați seama, dar portofelul a fost și va fi mereu mai mult decât un simplu obiect funcțional în care vă păstrați banii și actele importante. Acest accesoriu trebuie văzut ca fiind mai mult de atât, ca fiind o extensie a personalității, iar un bărbat adevărat va alege mereu un portofel de calitate.

Chiar dacă tehnologia a evoluat atât de mult încât să înlocuiască aproape tot, portofelele încă rămân în tendințe. Portofelele bărbătești joacă un rol foarte important în formarea unei prime impresii pozitive.

Dar ce înseamnă portofelele de calitate și din ce material se confecționează? Dacă vrei să ai parte de ceva de calitate și durabil, atunci ar trebui să alegi portofele bărbați din piele naturală.

De ce să optezi pentru un portofel bărbătesc de calitate?

Pe lângă motivele pe care le-am precizat mai sus, există un lucru foarte important de care ar trebui să ții seama și pe care nu ar trebui să-l uiți. Portofelul este un accesoriu pe care îl vei folosi zilnic, deci nu numai că trebuie să fie cât mai aspectuos, dar și foarte rezistent, practic și profesional!

De îndată ce vei realiza că un portofel de calitate te va pune într-o lumină foarte bună și îți oferă mai mult respect din partea celor din jur, vei fi pregătit să plătești ceva mai mult pentru a avea un portofel de calitate.

Cum îți dai seama că portofelul e de calitate?

Materialul indică nivelul de calitate! După cum am specificat și la început, dacă vrei un portofel bărbătesc de calitate trebuie să alegi unul din piele. Însă și aici există destul de multe categorii.

Pielea de căprioară sau pielea „boxcalf” este considerată a fi cea mai calitativă piele din care ar putea fi confecționat un portofel bărbătesc. Dacă ești împotriva acestor lucruri, poți alege și un portofel din piele sintetică, însă nu va rezista la fel de mult.

Un alt lucru care este important este modul în care este vopsită și prelucrată pielea. Poți recunoaște o piele de calitate dacă îi poți observa porii fini. Un astfel de portofel foarte fin la atingere ai cărui pori nu se pot observa este vopsit printr-o tehnică ce va determina ca aspectul portofelului să se deterioreze mult mai repede. Vopseaua se va aduna în locul în care este îndoit iar în timp se va și exfolia.

Un portofel de calitate, nu are piele doar la exterior. Și segmentele de separare ar trebui să fie fabricate din același tip de piele, nu din materiale textile sau de proastă calitate. Astfel de inserții de materiale diferite se vor uza foarte repede din cauza rezistenței limitate la frecare.

În cazul în care alegi să cumperi aceste produse online, bagă de seamă ca vânzătorul să ofere cât mai multe produse cu interiorul produsului. Nu te lăsa păcălit doar de materialul din exterior și alege un vânzător care oferă foarte multe detalii.