haine second hand barbati

Antonio Tony

Ghid pentru barbatii care cumpara haine second hand

haine second hand barbatiMagazinele de haine, fie ca este vorba despre cele care comercializeaza haine noi sau despre cele care comercializeaza haine second hand, sunt de cele mai multe ori destinate femeilor. Acestea sunt cele care sunt atrase ca un magnet de orice textile colorata si sunt dispuse sa renunte la o parte din buget pentru a obtine o imagine cat mai atractiva.

Piata hainelor de barbati nu trebuie neglijata, insa. Exista o categorie din ce in ce mai mare de barbati care acorda o atentie sporita detaliilor si isi focuseaza atentia pe modul in care se imbraca. Partea interesanta este ca, fiind firi cu economia in sange, barbatii aleg de foarte multe ori haine second hand. Din fericire, optiunile sunt foarte variate, existand incaltaminte barbati second hand de foarte buna calitate si o multime de camasi barbati second hand care hranesc cu succes nevoia fashion a partii masculine.

Nu este nicio rusine in a recunoaste ca barbatii nu au un talent nativ in a alege haine, iar atunci cand este vorba despre second hand, exista riscul sa faca alegeri proaste. Tocmai de aceea, cei de la eunicat.ro au conturat un set de reguli extrem de utile.

Ce trebuie sa faca un barbat care cumpara haine second hand?

In primul rand, poate sa caute un magazin online haine second hand, deoarece in felul acesta poate sa economiseasca timp si bani. Piesele vestimentare potrivite sunt mult mai usor de gasit online. Cum orice barbat prefera tehnologia in locul plimbarilor prin magazine, aceasta este cea mai buna solutie.

Daca ajunge, totusi, intr-un magazin fizic ce comercializeaza astfel de haine, exista o serie de reguli care pot asigura o achizitie inteligenta si sanatoasa:

  • Verificarea atenta a calitatii. Orice magazine de haine second hand are atat produse de buna calitate, cat si produse de o calitate indoielnica. Tocmai de aceea trebuie sa fie verificat materialul si sa fie cautate eventualele defecte.
  • Verificarea igienei. Magazinele care comercializeaza haine la mana a doua sunt obligate sa igienizeze foarte bine hainele. In acest sens, pot fi cerute documente doveditoare.
  • Verificarea etichetei. Orice piesa vestimentara trebuie sa aiba o eticheta pe care sa scrie in limba romana detalii legate de provenienta hainelor, de materialele din care sunt realizate si de modul in care pot fi curatate.

Exista si anumite piese vestimentare care este bine sa fie evitate, mai ales daca magazinul din care se achizitioneaza nu este unul 100% de incredere. Astfel, caciulile, lenjeria intima, costumele de baie sau pijamalele ar trebui sa fie evitate, deoarece pot sa includa bacterii. Chiar si incaltamintea este bine sa fie evitata, sau cel putin sa fie analizata in detaliu inainte de a fi achizitionata.

Hainele second hand pot sa reprezinte o afacere excelenta, insa este bine sa se achizitioneze cu foarte mare atentie si sa aleaga corect magazinul de unde sunt cumparate.