Cateva lucruri importante despre steroizi

Cateva lucruri importante despre steroizi

 

Ce este Turanabol si cum se administreaza

Turanabol este un nume foarte cunoscut in randul practicantilor de culturism. Acesta este unul dintre cei mai vechi steroizi de pe piata (si-a facut aparitia in Germania de Est in 1965) , iar in 1972 folosirea acestuia s-a generalizat in mai multe sporturi.

Turanabol este un steroid a carui actiune si efecte secundare au fost foarte bine documentate de catre chimistii germani. Acesta ne permite cresterea rapida a masei musculare, iar efectele secundare se mentin foarte scazute (efectul androgen spre exemplu este de numai 6 din 100).

Turanabol are efecte secundare scazute

Folosind Turanabol vom scapa de foarte multe efecte secundare ce isi fac aparitia in cazul utilizarii unor alti steroizi. Chiar daca folosim excesiv acest produs nu mai trebuie sa ne fie teama de efecte secundare ca grasimea, retentia de apa sau chiar ginecomastia.

Turanabolul are la baza o substanta activa foarte des utilizata in randul steroizilor: metandrostenolon, la care producatorii au adaugat in plus un mic atom de clorina. Acest atom a dus la eliminarea riscului de aromatizare (ce este responsabil de aparitia efectelor secundare androgene), iar compusii sai parasesc repede organismul reducand toate celelalte riscuri secundare.

Turanabol este un steroid diferit de toti ceilalti, deoarece nu faciliteaza acumularea unei mase musculare mari.  Cantitatea de masa musculara este mai mica, dar aceasta este de foarte buna calitate si este lipsita in totalitate de grasime.

Steroidul va suspenda productia proprie de testosteron, insa o face in masura mult mai mica fata de alti steroizi injectabili iar recuperarea organismului va deveni astfel mult mai rapida.

Cum se administreaza steroidul

Turanabol ne va ajuta pentru inceput sa ne crestem rapid masa musculara, iar aspectul acestora va fi unul „pietros”, de buna calitate. Acesta va creste rapid libidoul barbatului si reprezinta unul din steroizii ideali ce poate fi folosit intre ciclurile de administrarea ale stroizilor din categoria grea.

Rezultatele isi fac aparitia in momentul in care incepem sa ne administram doza zilnica de Turanabol, ce poate fi cuprinsa intre 20 – 100 mg / zi. Doza este stabilita in functie de greutatea corporala:

  • Cei cu o greutate mai mica de 90 kilograme vor folosi o doza de 20 mg / zi;
  • Cei cu o greutate mai mare de 90 kilograme pot lua doze de 40 – 60 mg / zi;
  • Cei peste 120 kilograme pot creste fara probleme doza pana la 100 mg / zi.

Doza optima poate fi calculata prin formula: greutatea corporala (kilograme) / 1.5 sau 2.

Efectul maxim al steroidului este insa obtinut prin combinarea cu Winstrol, fapt ce va duce la cresterea masei musculare si la un proces accelerat de ardere a grasimilor.

Administrarea Turanabol se face o data pe zi (dimineata) sau de doua ori pe zi (dimineata si seara).

Efectele secundare sunt destul de scazute si pot varia in functie de organismul si metabolismul fiecarei persoane. Cel mai important lucru este ca Turanabol are efectele secundare cele mai mici, iar efectele de natura estrogena (retentia de apa, grasimea, ginecomastia, etc) sunt excluse cu desavarsire. Pe steroizi-originali.com gasiti detalii si steroizi anabolizanti de vanzare de calitate superioara.