Alexandra

Secretul unei nunti reusite

fotograf, fotograf nunta, nunta

Secretul unei nunti reusite

 

Te casatoresti? Mai jos ai un ghid general cu ce ai de facut pentru a te asigura ca nunta ta va fi cu siguranta una reusita. Nu te lasa prada stresului si ofera-ti cinci minute din timpul tau pentru a citi acest articol.

In primul rand trebuie sa stii ca nu poti face nunta mai devreme de un an. Sau nu nunta pe care aivisat-o! Pentru ca, ai nevoie cam de un an ca sa poti planifica toate detaliile conform dorintelor tale. Sa nu intelegi din asta ca nunta iti va acapara tot timpul, ca altceva nu vei mai realiza decat nunta. Nu. Insa sunt anumite detalii care trebuiesc planificate cu cel putin cu un an inainte. Este important de stiut de la inceput ce fel de nunta doriti: in restaurant sau in aer liber sau poate acasa, cu multi invitati sau in cadru restrans, fastuoasa sau simpla (si in functie de bugetul pe care il puteti aloca acestui eveniment).

De ce este important sa stiti de la inceput acest lucru? Pentru ca acesta este criterial care decide restaurantul, firma de catering, invitatii etc etc. In momentul in care ati decis ce fel de nunta vreti,incepe perioada de „informare”.Poate cea mai plictisitoare, insa cea mai „profitabila” perioada, perioada de informare va va ajuta sa avet inunta pe care ati visat-o la cel mai bun pret posibil si sa treceti impreuna cu bine printoata „nebunia” pe care o presupune organizarea unei nunti. Se recomanda informarea cu ajutorul internetului, deoarece acesta este la indemana oricarei persoane. Astfel  economisesti timp si energie si in plus ai siguranta ca ai acoperit o gama mult mai larga de servicii, firme, agentii etc. decat daca te-a iinforma din alte surse.

Perioada aceasta de informare se intinde pe mai multe luni deoarece fiecare detaliu in parte iti necesita foarte multa atentiei si este necesar sa teinformezi in prealabil inainte de a face o alegere. Este bine sa te informezi cat mai repede in privinta locatiei deoarece rezervarile se fac cu cel putin un an inainte, altfel risti sa nu mai gasesti o sala disponibila. Este recomandat sa angajezi atat un camaraman cat si un fotograf nunta profesionist deoarece vei avea mii de poze de amatori, o sa ai nevoie de fotografii facute de un profesionist. Din nou, este bine sa vorbesti din vreme pentru poze si filmari pentru a fi mereu la current cu preturile, simai ales nu uita sa ceri sa vezi un portofoliu al fotografului ales si astfel te asiguri 100% de calitatea pozelor furnizate..

Iti vine sa crezi sau nu… in cateva zile se va fi terminat toata nebunia asta. Cel mai important insa, sa te distrezi, sa iti amintesti mereu ca ziua nuntii tale este ceva ce incerci sa planifici perfect de un an deja. Bucura-te de aceasta zi. Tine minte ca nu ii vei impaca niciodata pe toti cei prezenti. Asa ca macar pe tine impaca-te si fa din ziua nuntii tale o bucurie!