nunta perfecta

Antonio Tony

Ghid al elementelor care transforma o nunta banala intr-una perfecta

nunta perfectaNunta este evenimentul care aduce impreuna doua suflete si reprezinta momentul care incepe transformarea tinerilor in persoane mature si responsabile. Este, de asemenea, evenimentul care aduce alaturi toate persoanele importante din viata noului cuplu, asadar, ar trebui sa fie unul bine pus la punct.

In ultimii ani, nuntile au construit o adevarata industrie, cu o multime de firme dedicate care pun la punct fiecare detaliu al evenimentului, cu foarte multi lautari nunta, care isi bazeaza activitatea pe astfel de petreceri si cu obiceiuri transformate in traditii comerciale. Nu toate detaliile unei nunti sunt importante, insa cateva sunt esentiale pentru ca aceasta sa fie perfecta.

Cei de la lucianband.ro au creat o lista cu cele mai importante elemente ale unei nunti.

1) Data nuntii

Desi putini oameni se gandesc la acest aspect in momentul in care se gandesc sa se casatoreasca, data nuntii este extraordinar de importanta. Aceasta trebuie sa fie aleasa intr-o zi care semnifica ceva, care este permisa, din punct de vedere religios, pentru organizarea unor astfel de evenimente si care le faciliteaza invitatilor participarea si in acelasi timp le permite celor care furnizeaza servicii sa isi faca treaba. In aglomeratiile urbane, spre exemplu, cei mai buni prestatori de servicii sunt angajati cu cativa ani inainte, asadar, datele in care pot participa la evenimente sunt destul de restranse ca optiuni. Exista formatii nunta Bucuresti care au programul plin pentru urmatorii 5 ani, asadar, cei care au o preferinta trebuie sa o contureze din timp.

2) Restaurantul

Succesul unei nunti poate sa fie dat de restaurant, deoarece ambientul este cel care contureaza prima impresie. Acesta trebuie sa fie suficient de mare pentru a permite dansul, trebuie sa fie bine amenajat si trebuie sa fie cat mai aproape de invitati. De asemenea, trebuie sa dispuna de o bucatarie profesionala unde sa se faca preparate cat mai bune.
Nu trebuie neglijate nici aspectele marunte, care pot sa conta foarte mult. Acustica poate sa conteze foarte mult pentru o formatie iar elementele auxiliare, cum ar fi toaleta si parcarea sunt si ele extrem de importante.

3) Alegerea formatiei

Asa cum am precizat, o formatie nunta Bucuresti, mai ales daca este foarte buna, poate sa fie greu de angajat. Acelasi lucru se intampla si in alte zone ale tarii, unde cei care canta bine sunt greu de gasit. Alegerea trupei trebuie sa se faca in functie de mai multe criterii:

  • Genul de muzica abordat. Sunt de preferat formatiile care pot canta orice, pastrand o calitate foarte buna;
  • Feedbackul venit din partea altor persoane care s-au casatorit.
  • Pretul. Evident, este un aspect care are o importanta mare.

4) Lista de invitati

De reusita unei nunti este responsabila si lista cu invitati. Aceasta trebuie sa includa pe toata lumea apropiata si sa fie cat mai corecta. Lista cu invitati trebuie sa fie analizata in detaliu, in asa fel incat sa nu fie uitat nimeni. De asemenea, trebuie sa fie gandit foarte bine modul in care sunt aranjati la masa invitatii.