Ghid de alegere a sacilor de vidat haine

Cand vine vorba de a avea grija de ceea ce avem acasa, fie ca este vorba despre hrana, imbracaminte sau orice altceva care trebuie pastrat pentru o anumita perioada de timp, este important sa avem o solutie care ne da siguranta si rezistenta. Pentru a obtine aceasta siguranta, pe piata gasim oferte saci de vidat haine, articole care au fost concepute pentru a asigura conservarea a ceea ce pastram in ele.

saci de vidat haine

Ce tipuri de saci vidat haine exista

Atunci cand facem o comparatie a sacilor vidati, constatam ca au unele caracteristici speciale care asigura un grad mai mare de siguranta a ceea ce stocam in ei. In special, exista diferite dimensiuni si tipuri de rezistente pentru a se adapta la fiecare nevoie de ambalare. Puteti citi mai multe despre saci de vidat pe Sacidevidat.ro

Unii includ dispozitive de fixare cu fermoar dublu, supape turbo pentru compresie maxima. Altii au un design special pentru a facilita expulzarea aerului si pentru a economisi cat mai mult spatiu posibil. Si ii putem gasi si cu mai multe fermoare, care sunt special create pentru a garanta o inchidere ermetica.

De ce trebuie sa tinem cont cand alegem saci vidat haine

Pentru a alege saci vidat haine, trebuie sa luam in considerare utilizarea pe care le-o vom da si ceea ce vom pastra in ei. Printre cele mai importante elemente pe care trebuie sa le consideram sunt:

Dimensiune – va depinde de cantitatea de imbracaminte sau alte elemente pe care le vom pastra in ei. Marca pe care alegem sa o cumparam trebuie sa ofere o varietate de dimensiuni.

Rezistenta – acest punct este important, pentru ca daca trebuie sa stocam lucruri grele, ei ar trebui sa fie capabili sa ne dea increderea necesara ca vor putea sa pastreze lucrurile in siguranta.

Metoda de extractie a aerului – un alt aspect important pe care ar trebui sa-l luati in considerare, este modul in care aerul este extras din saci, deoarece aceasta caracteristica are legatura cu practicabilitatea si durabilitatea. In plus, in functie de metoda de etansare a sacilor, aerul este impiedicat sau reintrodus, si procesul poate fi afectat.

In acest sens, cei mai buni saci vidat haine – 3k.ro sunt cei care au o supapa turbo cu un fermoar triplu pentru a asigura un produs complet ermetic. Totusi, la unii saci, aspiratia se realizeaza prin utilizarea unei pompe de mana, care datorita dimensiunii sale compacte, poate fi depozitata oriunde in dulapul dvs. sau transportata in geanta de calatorie fara a provoca neplaceri.

Pe de alta parte, pentru o mai mare siguranta in momentul extragerii aerului, sacii trebuie sa aiba fermoar dublu. In acest fel, nu va mai trebui sa va faceti griji cu privire la scurgeri neasteptate la extragerea aerului. Pentru a face lucrurile si mai bune, unii saci sunt dotati cu supapa turbo si un fermoar triplu pentru o eficienta mai mare in procesul de aspiratie.

Si, in sfarsit, sistemele de securitate, care au fermoare sau supape care garanteaza 100% impermeabilitate.

Cateva sfaturi pentru depozitarea lucrurilor in saci de vidat

  • Alegeti marimea sacului care se potriveste cel mai bine in functie de ceea ce veti stoca.
  • Impachetati hainele cu grija si asezati-le in sac. Incercati sa nu supraincarcati, astfel incat sa puteti inchide fermoarul sacului. Verificati daca este bine sigilat, astfel incat sa nu existe scurgeri de aer in timpul procesului. Asigurati-va ca nu exista nimic umed, altfel ar putea aparea mucegai in interior, si lucrurile ar putea ramane cu un miros de vechi.
  • Deschideti capacul duzei si extrageti aerul din interiorul sacului. Puteti sa o faceti cu un aspirator obisnuit sau cu o pompa.
  • Puneti capacul si asigurati-va ca acesta este complet inchis. Veti vedea tot spatiul redus cand extrageti aerul, deci acum trebuie sa gasiti doar un mic loc pentru a depozita toate hainele comprimate.

Nota: Atunci cand sigilati orice tip de imbracaminte si materiale, este foarte important ca acestea sa fie curate si uscate bine inainte de etansare. Acest lucru va impiedica orice pericol de putrezire sau formare a mucegaiului in interiorul sacilor.

Daca utilizati saci vidat haine cu supapa, atunci una dintre cele mai usoare cai de a impacheta, este sa introduceti hainele, apoi sa aspirati aerul si sa inchideti sacul. De asemenea, este posibil sa utilizati sacii ori de cate ori aveti nevoie.

Aveti grija deosebita daca ambalati in vid articole delicate de imbracaminte. Pastrati nivelul aspiratorului scazut, astfel incat hainele sa nu fie deteriorate permanent. Mai multe pe: sacidevidat.ro