Aiosif

Cum aleg cel mai bun epilator electric?

Pentru a le permite doamnelor si domnisoarelor din lumea intreaga sa se simta bine in pielea lor, debarasandu-se de firele de par nedorite, specialistii au conceput epilatorul electric. Care sunt avantajele acestui aparat? Cum il putem alege pe cel mai bun? Care sunt criteriile de care trebuie sa tinem cont?

Epilatorul electric este un dispozitiv care functioneaza in mod electric folosindu-se de mai pensete sau discuri rotative care, in momentul in care intra in contact cu pielea, smulg firele de par de la radacina. Principalele avantaje ale epilatorului electric sunt eficienta si rapiditatea. Epilatorul electric ofera rezultate cat se poate de satisfacatoare, pielea este neteda si curata timp de trei sapatamani.

epilator

Epilatorul electric este capabil sa smulga chiar si cele mai scurte fire de par. Cu ceara calda, firele de par mai mici de 2mm nu se pot smulge. Epilatorul electric le smulge fara probleme chiar si pe cele de 0,5mm.

In cazul in care nu ai folosit pana in prezent un epilator electric iti recomandam sa optezi pentru un model mai simplu care sa iti permita sa te familiarizezi cu durerea. Alege-le pe cele care dispun de un sistem anti-durere si au doar cateva discuri rotative. Utilizatorii experimentati  s-au obisnuit cu durerea provocata de epilatorul electric. In alegerea unui epilator electric acestia trebuie sa se axeze pe functionalitate si tehnologie.

Majoritatea utilizatorilor sunt de parere ca sistemul anti-durere este un sistem de baza in alegerea unui epilator electric. Insa trebuie sa tii cont si de alte criterii precum numarul pensetelor sau discurilor rotative. Rapiditatea epilarii si rezultatele dupa prima trecere a epilatorului pe piele depind de numarul de discuri rotative. Daca pensetele sau discurile rotative sunt numeroase o trecere-doua sunt suficiente pentru a elimina parul din zona dorita.

epilatorr

Sistemul de reglare al vitezei este un alt criteriu important. Adeptii epilarii rapide prefera un model ce dispune de o viteza reglabila. Cele mai eficiente epilatoare de pe piata sunt dotate cu un cap flexibil ceea ce ii permite aparatului sa ajunga mai usor la firele de par in zonele mai putin accesibile.

Pentru ca rezultatele sa fie mai satisfacatoare iti recomandam sa alegi modele echipate cu accesorii diverse: un cap care sa permita epilarea zonelor sensibile precum zona axilelor sau zona inghinala, un cap de radere sau un cap exfoliant care permite evitarea cresterii parului sub piele

Majoritatea epilatoarelor electrice de pe piata sunt dotate cu o baterie reincarcabila. Asigurand o autonomie de pana la 30-40 de minute, aceste modele sunt ideale de luat intr-o calatorie.