Cum profiti de promotii si reduceri in Bucuresti

reduceri si promotii bucurestiCapitala tarii este incontestabil cel mai bun loc pentru shopping. Numarul mare de mall-uri si centre comerciale este inegalat de orice alt oras din tara, in plus, acestea sunt asezate strategic, exact in apropierea statiilor de metrou astfel incat sa se poata ajunge cat mai usor. In acelasi timp, exact aceasta mare diversitate poate deveni coplesitoare in mod special pentru persoanele ce se afla doar in vizita in capitala. Atunci cand se cauta promotii si reduceri in Bucuresti, cateva sfaturi simple pot scurta timpul petrecut prin oras intr-o cursa nebuna printre numeroasele centre comerciale.

De ce Bucurestiul?

Bucurestiul este centrul comercial al tarii. Nu este deloc o practica neobisnuita pentru locuitorii oraselor apropiate sa faca vizite in capitala de cateva ore strict pentru cumparaturi, in mod special in perioadele de reduceri. In acelasi timp, cei aflati in vizita sau in vacanta, nu trebuie sa scape ocazia de a vizita mall-urile si shopping center-urile din oras unde ofertele promotionale sunt la ele acasa pe tot parcursul anului.

Bucurestiul este locul ideal pentru cumparaturi din mai multe motive:

1. Cele mai multe mall-uri si centre comerciale – incepand cu constructia Mall Vitan, primul mall din Bucuresti, in doar putin mai mult de o decada, capitala s-a umplut cu astfel de locatii dedicate shoppingului si timpului liber, avand in momentul actual undeva in jur de 20 de mall-uri si shopping center-uri raspandite in tot orasul, dintre care cateva absolut uriase la periferii.

2. Cel mai eficient sistem de transport in comun – mall-urile au profitat pe deplin de cel mai eficient sistem de transport in comun din tara, reteaua de metrou din capitala, peste 80% dintre acestea fiind amplasate in apropierea unei guri de metrou, facilitand deplasarea amatorilor de promotii si reduceri Bucuresti.

Cum gasesti cele mai bune reduceri in Bucuresti?

Chiar daca asezarea centrelor comerciale din capitala face relativ usoara deplasarea intre acestea, plimbarea de la un mall la altul poate deveni rapid obositoare datorita dimensiunii orasului. In mod ideal, pentru a descoperi cele mai bune oferte din oras, unealta cea mai utila este internetul:

1. Site-urile magazinelor – aproape toate magazinele mari din tara au site-uri de prezentare pe internet, site-uri ce ofera toata informatia necesara pentru a sti cand acestea au oferte si care sunt reprezentantele cele mai apropiate.

2. Site-urile mall-urilor – adesea, un anumit mall sau centru comercial organizeaza sesiuni de reduceri in regim propriu. La acestea participa si magazinele din incinta, fara ca reducerile sa se aplice in mod obligatoriu tuturor lanturilor de magazine din orase. Vizitand site-ul mall-ului sau al centrului comercial se poate descoperi daca acestea sunt in cursul desfasurarii unei astfel de promotii.

3. Site-urile de reduceri si promotii – cea mai noua initiativa in domeniu, site-urile specializate pe promotii si reduceri, precum Redupedia, isi concetreaza si ele o mare parte a atentiei pe capitala. Cunoscute si drept site-uri de reduceri colective, acestea lucreaza in colaborare cu toate tipurile de firme, de la haine de firma, la timp liber, la turism sau sanatate, oferind reduceri ce ajung uneori si pana la 90%. Aceste tipuri de reduceri si promotii in Bucuresti pot transforma vizita in oras intr-un prilej de relaxare si rasfat sau ocazia mult asteptata de a face cumparaturi fara grija bugetului.