Cum sa te imbraci mai repede dimineata

Nu faci parte din persoanele care reusesc sa se pregateasca cu usurinta dimineata, sa isi aleaga hainele cu calm. Chiar din contra, esti mereu in intarziere deoarece imbracatul iti ia prea mult timp. In fiecare dimineata, aceeasi dilema: cu ce ma imbrac? Te-ai cam saturat de acest maraton din fiecare dimineata si ti-ai dori sa nu mai stai pironita in fata dulapului in cautarea tinutei potrivite. Urmeaza sfaturile noastre si vei scapa de aceasta problema.

astuces-shabiller-plus-vite-matin-3

Pregateste-ti tinuta seara. Cea mai buna modalitate de a castiga timp dimineata si de a evita stresul este pregatirea tinutei seara. In loc sa pierzi timpul in fata dulapului, alege seara o tinuta pentru a doua zi sic si confortabila. Alege piese vestimentare pe care le poti asorta cu usurinta.

Gandeste sub dus. Pentru a castiga timp dimineata si a te imbraca mai rapid cel mai bine ar fi sa te gandesti la tinuta sub dus. Apa te va improspata si te va ajuta sa gandesti mai bine. In plus, aceasta metoda te va ajuta sa castigi timp deoarece dupa terminarea dusului vei sti cu ce sa te imbraci.

dimi

Organizeaza-ti garderoba. Trebuie sa recunosti, in momentul in care garderoba este prost organizata si habar nu ai unde sunt blugii tai preferati, risti sa pierzi prea mult timp cautandu-i. Din contra, daca ai un dressing bine organizat, in functie de culori sau anotimpuri si stii unde este asezata fiecare piesa vestimentara in parte, nu vei mai intampina probleme dimineata.

astuces-shabiller-plus-vite-matin-5

Look negru. Cu siguranta ai si tu zile in care pur si simplu iti lipseste inspiratia sau moralul este scazut. In aceste cazuri ultimul lucru la care te gandesti este cum sa te imbraci. In zilele in care nu ai chef sa te gandesti la tinuta potrivita, mizeaza pe eficienta si simplitate. Ia piesele vestimentare de culoare neagra si asambleaza-le pentru a crea un look total dupa care adauga un accesoriu colorat, simplu si dragut.