admin

Sfaturi pentru cei care isi construiesc o casa noua

descarcareConstrucția unei case este un proces complex, care iti pune mintea la contributie si te face sa iei fiecare detaliu in calcul. Chiar si asa, la final ajungi sa iti dai seama ca unele lucruri le-ai facut gresit. Poate ca nu ai instalat o pompa pentru ape uzate, poate ca ai uitat sa adaugi un element esential sau ai cheltuit prea multi bani, greselile sunt normale. Poti incerci sa le eviti, totusi, motiv pentru care iti prezentam cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti duci planul la bun sfarsit, in deplina siguranta.

  • Asigura-ti casa impotriva inundatiilor, impotriva cutremurelor si a altor probleme generate de naturaEste bine sa insisti in momentul in care vorbesti cu constructorul si sa ii spui ca vrei o casa rezistenta. Este adevarat ca va fi ceva mai costisitoare, per total. Este la fel de adevarat si faptul ca vei fi mult mai confortabil in ea si vei avea cheltuieli mai mici pe termen lung.Exista o multime de reguli in ceea ce priveste siguranta casei, pe care trebuie sa le iei in calcul. Printre acestea, amintim de faptul ca trebuie sa montezi un senzor anti inundatii, nu trebuie sa pui parchet in baie sau bucatarie si este bine sa analizezi fiecare punct din casa in momentul in care constructorul a precizat ca este gata.
  • Nu neglija incaperile tehniceBecliul, caminul pentru alimentarea cu apa sau camera tehnica trebuie sa beneficieze de o atentie foarte mare. Acestea trebuie sa fie curate, sa fie bine aerisite si sa fie dotate cu gresie foarte stabila. Gandeste-te din timp unde vrei sa montezi echipamentele destinate tratarii apelor si fixeaza totul ca la carte.
  • Alege cu atentie pozitia in care va fi casa pe care o construiesti
    In momentul in care pozitionezi casa, trebuie sa tii cont de forma terenului, de punctele cardinale, de vecini si de multi alti factori care pot influenta confortul final. In principiu, este bine sa te asigurica ai lumina in camere pe tot parcursul zilei si ca ramane suficient de mult spatiu in curte pentru toticeea ce iti doresti sa faci. Pozitionarea casei poate sa fie aleasa in prezenta unui profesionist, care stie micile detalii care conteaza si te poate ajuta in acest sens.