AncaP

De ce sa alegi Positano pentru urmatoarea vacanta?

atractii, De ce sa alegi Positano pentru urmatoarea vacanta?, italia, natura, peisaje, plaje, romantism

Iti doresti ca in acest an sa redescoperi Italia? Atunci, in acest caz, ar trebui sa incepi cu coasta Amalfi, mai ales cu satucul Positano, unul din cele mai frumoase sate din Italia. Iar in vara anului 2017, aceasta comuna de pescari, aflata la peste 60 de km in sud fata de Napoli, este fara indoiala destinatia ideala pentru a pleca departe de toti si de toate.

Un cadru natural idilic, o gastronomie minunata si un farmec minunat… Positano este fara indoiala o destinatie care are multe de oferit turistilor sai.

Dar daca nu te-am convins inca, iata cateva motive:

Positano te asteapta cu plaje de vis. Fie ele cu pietricele, cu nisip sau cu stanci, plajele din jurul acestui satuc vor satisface gusturile si dorintele tuturor. Te vei relaxa mai mult ca niciodata.

O panorama incredibila. Aflata pe o colina in fata marii, aceasta destinatie ofera un decor fabulos demn de o carte postala. Iar portul sau vine cu un plus de autenticitate.

Un climat mai mult decat perfect. Aflat in partea de sud a Italiei, litoralul amalfitan este una din cele mai insorite regiuni ale Italiei. Ideal deci pentru a obtine un bronz minunat in vacanta.

O explozie de culori. Intre marea sa in nuante de turcoaz, vegetatia sa de un verde intens si casutele sale in culori calde, Positano are cu ce sa seduca calatorii care iubesc sa descopere peisaje minunate si vor sa faca cele mai frumoase fotografii.

O gastronomie delicioasa. Sa nu uitam ca Positano este o comuna italiana si ca trebuie sa fie la inaltime atunci cand vine vorba despre gastronomie. Iar faptul ca este un mic satuc de pescari, il ajuta foarte mult.

Un romantism rar. Daca veti ajunge pe coasta italiana in doi, sigur va veti indragosti din nou unul de altul. Aici romantismul este in stare pura si veti vrea impreuna cele mai frumoase amintiri fara indoiala.

Nopti unice. Ziua satucul Positano este minunat, dar noaptea si mai si. Luminile casutelor, ale teraselor sau ale portului te vor ajuta sa te bucuri de o panorama minunata.