Cum purtam bijuteriile?

Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale uni femei, singurele care pot transforma si completa o tinuta. Bijuteriile sunt cele care vin cu nota finala, care fac diferenta intre tine si celelalte femei. Iata cum poti purta bijuteriile in orice circumstanta.

Discretie si rafinament. Bijuteriile pot fi extrem de discrete si sa faca diferenta in acelasi timp. Cel mai adesea simplitatea in alegerea bijuteriilor este cea mai buna idee. Un diamant unic la gat asezat pe un lantisor subtire, aproape invizibil este ideal pentru a accesoriza o tinuta de seara sau de cocktail. Acelasi lucru este valabil si in cazul inelelor. Nu este nevoie sa exagerezi, un singur inel poate face diferenta. Bijuteriile rafinate merita sa fie purtate singure pentru a fi vazute si a fi apreciate la adevarata lor valoare.

Exuberanta si acumulare. O alta alegere, diametral opusa, este acumularea de bijuterii. Insa de aceasta data bijuteriile trebuie sa fie fanteziste, nu pretioase. Purtarea mai multor bijuterii pe ambele maini este la moda in ultima perioada, vara in special. Insa acestea trebuie sa fie alese cu grija deoarece nu toate materialele se pot asorta. Un lucru de care trebuie sa tii cont este urmatorul: nu amesteca metalele, alege acea bijuterie care sa fie firul conductor in functie de care vei asorta restul bijuteriilor. Bijuteriile din metal se pot asocia cu bijuterii din lemn sau din piele. Nu amesteca prea tare culorile ci alege maxim doua-trei care sa nu fie in conflict. Tu esti cea care isi va pune imaginatia la treaba in asortarea bijuteriilor.

Nu uita ca bijuteriile trebuie alese si in functie de ocazie. Pentru serviciu nu trebuie sa alegi panoplia completa. Un inel, o pereche de cercei si un colier discrt sunt suficiente. Seara lucrurile se schimba, poti purta bijuterii mai indraznete si mai colorate. Nu uita ca rolul unei bijuterii este acela de a sublima o tinuta.