De unde am luat un aparat de aer conditionat

De unde am luat un aparat de aer conditionat

 

Am renovat de curand apartamentul si am hotarat sa montez si un aparat de aer contitionat. Vremea caniculara din vara ma necajea an de an asa ca, daca tot facusem investitia cu renovarile si mobilier nou, era necesar sa achizitionez si un astfel de dispozitiv. Cum toate lucrarile din casa au fost facute cu oameni de calitate si materiale de calitate si aerul conditionat trebuia sa fie bun. I-am intrebat pe baietii care mi-au facut lucrarea daca monteaza aparate si de unde sa iau unul de calitate. Ei mi-au spus ca nu monteaza asa ceva dar pot sa ma indrume spre o firma foarte buna unde pot sa gasesc absolut tot ceea ce am nevoie. Mi-au zis sa apelez la firma Climatico si ma vor lamuri fara probleme. Mi-au spus ca nici macar nu este nevoie sa aleg dinainte un aparat daca nu stiu ce se potriveste.

Am intrat pe internet si I-am gasit foarte usor. Am vizitat site-ul si am vazut atat de multe modele de aparate de aer conditionat incat chiar nu stiam ce sa aleg. Asa ca am pus mana pe telefon si am sunat. O persoana extrem de amabila mi-a raspuns si m-a intrebat cateva detalii legate de locuinta. Le-am raspuns la intrebari si apoi mi-au facut mai multe propuneri, la preturi diferite. Am ales un aparat de aer conditionat Daikin care se incadara in bugetul meu. Am facut comanda si in cateva zile am avut aparatul acasa. Ce am uitat sa va spun, este faptul ca, atunci cand am facut comanda, am vorbit cu cei de la Climatico si le-am spus ca doresc si montaj autorizat. Mi-au pus la dispozitie, contra cost, si acest serviciu. Personalul trimis de firma a venit prompt la adresa mea. Au lucrat impecabil si nu au facut deranj.

In scurt timp, apartamentul meu era complet. Aveam aer conditionat, renovare completa si mobila noua. Si, ca sa stau linistita, mi s-a spus ca, indiferent de ce problema voi avea, pot sa sun oricand la Climatico si imi vor oferi suport tehnic gratuit.

Sunt extrem de incantata de firma Climatico si de serviciile oferite de ei. Daca doriti sa montati un aparat de aer conditionat, nu ezitati sa ii alegeti.