Patut copii

admin

Elemente necesare pentru confortul bebelusului tau

O persoana are nevoie foarte mare de odihna, pe toata perioada vietii. Un bebelus, are cu atat mai multa nevoie de odihna, in conditiile in care este in crestere iar partile corpului sau sunt in continua dezvoltare. Din acest motiv, elementele de confort pentru cel mic trebuie sa fie o prioritate majora. In principiu, aceste elemente sunt reprezentate de patuturi si tarcuri pentru copii si de carucioare, pentru momentul in care vrei sa te plimbi cu cel mic.

Patuturile pentru copii, optiuni variate

In momentul in care vrei sa achizitionezi un patut, ai foarte multe optiuni, in functie de modul tau de viata si de modul in care vrei sa il cresti pe cel mic. Poti opta pentru un patut nichiduta  pliabil, pe care sa il poti demonta si monta cu usurinta, ori de cate ori decizi sa te muti, sau poti opta pentru un patut de lemn, in cazul in care familia ta sta mereu in acelasi loc iar copilasul dispune de camera lui.

Fiecare din cele 2 variante prezinta numeroase beneficii. Patutul pliabil este foarte usor de montat si de folosit si poate sa vina in diverse forme si marimi, in timp ce patutul din lemn poate fi repede transformat dintr-un patut de bebelusi intr-un pat pentru copii mari, pentru momentele in care cel mic implineste 3-4 ani si doreste sa doarma intr-un pat adevarat.

Patut copii

Atunci cand alegi patutul pentru copil, asigura-te ca are toate elementele de siguranta necesare, ca nu dispune de colturi in care prichindelul se poate rani si ca distanta dintre elementele patutului nu este mai mare de 6 cm, in asa fel incat copilul sa nu isi poata baga caputul printre goluri.

Carucioarele pentru copii, sute de modele

In ceea ce priveste carucioarele pentru copii, ai sute de modele din care poti alege. Poti alege carucioare sport, in cazul in care esti o persoana activa, care se misca foarte repede, poti alege carucioare care sa contina si elemente care te ajuta la cumparaturi si poti cauta un carucior deosebit de elegant.

Oricare ar fi tipul de carucior pentru care optezi insa, este bine sa te asiguri ca acesta este foarte confortabil pentru tine si ca are numeroase elemente de siguranta pentru copil. Acesta trebuie sa aiba un ham de prindere, in asa fel incat cel mic sa fie in deplina siguranta, sa aiba roti flexibile, de buna calitate, care sa dispuna si de blocaje, pentru momentele in care caruciorul este lasat singur si sa nu aiba colturi ascutite sau elemente prea mici, ce pot fi inghitite de cei mici.

Daca ai si alte sfaturi pentru mamici, in ceea ce priveste carucioarele si patuturile, te asteptam la comentarii 🙂