admin

Fa-i Piticului Tau Viata Frumoasa – Indruma-l catre Tenis!

Daca sunteti parinti, suntem convinsi ca incercati sa faceti tot posibilul ca piticul vostru sa creasca frumos si armonios .
Pentru o crestere armonioasa, un element esential este sportul.  De la batutul mingii in spatele blocului pana la sportul de performanta, aceasta activitate aduce numeroase beneficii.
Ne vom opri putin la unul din cele mai frumoase sporturi : tenisul.
Deunazi am descoperit un grup de antrenori tineri care au ambitia de a forma tenismeni de performanta intr-un mod interactiv. Cu 2 locatii perfecte pentru practicarea tenisului si cu un plan bine pus la punct, proiectul lor capata radacini si suna din ce in ce mai bine.
Grupele pe care le pregatesc sunt de 2, 3 sau 4 copilasi, in asa fel incat acestia sunt pregatiti in cel mai bun mod posibil iar preturile sunt modice…intre 200 si 350 Lei pe luna.  
 
Ghid365.ro va recomanda cu toata caldura sa va trimiteti copilul la lectii de tenis si, cine stie, poate maine il vom vedea campion international 🙂
 
Cum ii contactati pe cei de la Al Body?
  • 0721.502.081
  • Mergand direct la locatiile din Herastrau ( Soseaua Nordului 7-9) sau Clubul Diplomatilor ( Bucuresti-Ploiesti 2b, sector 1)

Dupa ce incercati serviciile recomandate de ghid365.ro asteptam un feedback. Va multumim  si va dorim calitate in viata! 🙂

 

Lasa-ti parerea!