admin

Epomax Anchor – Ancorari rapide si usoare

Epomax Anchor este un produs ISOMAT, ce ofera o ancorare sigura si rapida a armaturilor, a barelor sau a tijelor filetante.

Produs de catre unul dintre cei mai importanti producatori de materiale si accesorii pentru constructii, Epomax Anchor se dovedeste a fi foarte eficient.

Isomat, brand cu o istorie de 40 de ani

Isomat a luat nastere in Salonic, in anul 1980. De la bun inceput, scopiul companiei a fost acela de a aduce un plus calitativ pentru constructiile din intreaga lume. Intr-o foarte mare masura, scopul a fost atins, dat fiind faptul ca ISOMAT este recunoscut astazi drept cel mai eficient producator de produse chimice si de mortare pentru constructii, din Sud-Estul Europei.

Chiar daca are peste 250 de produse, ISOMAT inoveaza mereu si se asigura ca toate produsele au certificare ISO 9001.

Epomax Anchor, unul dintre produsele moderne ale ISOMAT

Epomax Anchor este un produs cu adevarat inovativ, creat recent in laboratoarele Isomat. Este un material adeziv biocomponent, care are priza rapida, pe baza de poliester metacrilic si se remarca prin lipsa solventilor.

Acest produs poate sa fie utilizat pentru ancorarea armaturilor, a barelor, a tijelor si a suruburilor in materiale precum betonul, piatra naturala, piatra artificiala sau caramida.

Printre principalele avantaje pe care le ofera Epomax Anchor se numara si urmatoarele:

  • Are o rezistenta mare la compresiune. Rezistenta sa la compresiune este de 75 Mpa dupa 24 de ore;
  • Se aplica usor.
  • Are priza rapida;
  • Poate fi aplicat la temperaturi intre 5 si 35 de grade Celsius.

Bine de stiut!

1. Aplicarea acestui produs se face dupa deschiderea unor gauri mai mari decat diametrul armaturii si curatarea temeinica a lor cu aer comprimat.

2. Dupa aplicarea produsului in gaura, armatura se introduce cu miscari circulare;

3. Pentru obtinerea unei rezistente maxime, trebuie sa se astepte 24 de ore, pana cand materialul ajunge la maturitate. In perioada de maturare, armatura nu suporta sarcini si nu trebuie sa fie miscata;

4. Odata ce a fost deschis, flaconul trebuie sa fie folosit in maxim 12 luni si sa fie protejat de inghet si umezeala.