Firma design interior Timișoara

Designul interior este artă funcțională, iar reușita lui stă în micile detalii, în modul personal de a înțelege spațiile și de a le transforma în ceva cu adevărat unic. Acest lucru cere timp, energie și multe informații, iar noi, la West Concept, tocmai asta facem. Oferim un concept unic potrivit dorințelor tale.

Povestea West Concept a început în urmă cu 12 ani când am realizat că execuția mobilierului trebuie făcută altfel, cu mai mult suflet și dăruire. Era loc de mai mult, iar răspunsul a venit 7 ani mai târziu de la două absolvente extrem de talentate în arta designului.

Cele două tinere erau pregătite să cucerească lumea designului, înarmate cu pasiune și profesionalism. Sunt două ingrediente care au făcut echipa West Concept atât de puternică. De la început am împărtășit aceeași viziune și astăzi formăm o echipă unită, definită prin creativitate, pasiune și un mod foarte personal de a înțelege spațiile.

Atenția la detalii și grija pentru clienții noștri ne-au determinat să ridicăm mereu ștacheta. Astăzi, privind în urmă la toată munca noastră, vedem un parcurs frumos, cu îmbunatățiri conceptuale la fiecare proiect de amenajări interioare Timișoara.

Nu ne oprim aici. Spațiul în care locuim are un efect uriaș asupra stării noastre de zi cu zi, iar asta ne-a determinat să ne concentrăm mai mult pe acest aspect. Designul trebuie gândit în toate detaliile – de la spațialitate, la acustică până la poziționarea și utilizarea culorilor. La final, spațiul trebuie să funcționeze și să se simtă complet. În plus, proiectanții și executanții trebuie să se completeze foarte bine.

AMENAJĂRI INTERIOARE TIMIȘOARA

Suntem arhitecți de interior și am pus bazele acestui proiect de amenajări interioare Timișoara cu scopul de aduce un  aspect echilibrat locuinței, spațiului comercial sau biroului, în consens cu principiile esteticii și funcționalității.

Proiectele noastre au la bază concepte noi, inedite și creative, care dezvăluie bunul gust pentru tot ce înseamnă frumos și practic. Pentru noi, fiecare proiect de amenajări interioare este o provocare și este deosebit prin felul său. De fiecare dată ne implicăm la fel de mult și punem în practică toate cunoștințele teoretice acumulate, creativitatea și stilurile de design interior modern, țînând cont totodată și de nevoile clientului.

Răbdarea, experiența și cunoștințele ne ajută să înțelegem ceea ce își dorește clientul și astfel îi putem oferi un spațiu adaptat la stilul și ritmul său de viață.

Este important să proiectăm fiecare spațiu  cu un scop: de relaxare, de lucru, de servire a mesei sau de mișcare. Un spațiu de lucru este diferit de unul pentru relaxare sau de un spațiu pentru socializare. Acustica trebuie să se potrivească stilului de viață și tipului de activități desfășurate în spațiu, iluminarea stabilește atmosfera spațiului și îl ajută să-și atingă scopul, culorile influențează persoana care intră în spațiu și emoțiile sale. Spre exemplu albastru, verde și violet sunt culori relaxante și invită la reflecție. Galben, roșu și fucsia sunt energice și optimiste. Bej și alb sunt legate de concentrare, puritate și simplitate. Rozul transmite inocență, încredere și optimism.

Energia și atitudinea unui spațiu influențează diferitele stiluri de design interior. De la stiluri mai sobre și calme, la cele moderne sau minimaliste.

Într-o lume în care progresele tehnologice ne domină viața, este important să trezim creativitatea din noi. Este ceea ce ne diferențiază ca oameni și ne face mai buni. De aceea, în meseria de designer de interior ne străduim întotdeauna să creăm interioare care să aibă impact, care să nu lase pe nimeni să se simtă indiferent, spații în care curge creativitatea.

Spațiile armonioase, echilibrate și în care există ordine, fără a fi lipsite de conținut, creează o stare pozitivă și stimulează creativitatea. Alegerea pieselor care evocă emoție este, de asemenea, un aspect important pentru noi.

MISIUNE

Vrem să îi ajutăm pe oameni să trăiască simplu și frumos. Fie că este vorba de casă, birou, spațiu destinat publicului sau spațiu comercial, un proiect de amenajări interioare sau reamenajare este un pas important care stă la baza schimbării și evoluției noastre.

Hai să ne cunoaștem mai bine și să discutăm despre un plan de amenajare dezvoltat de noi, dar după gusturile tale. Nu uita, spațiul în care locuiești sau lucrezi este despre tine!