Gandacii de bucatarie. Ce trebuie sa stii de ei si cum scapi de ei?

dezinsectie Bucuresti

Una dintre cele mai mari probleme pe care le au locuitorii capitalei sunt gandacii de Bucatarie. Acestia iubesc sa traiasca in locuri calduroase, in spatiile neigienizate, inguste si intunecoase, iar tevile de gaze sau scurgerile din blocurile de apartamente indeplinesc toate conditiile. Exista o multime de firme de dezinsectie Bucuresti , insa pana sa apelezi la o astfel de solutie trebuie sa stii cate ceva despre cei mai comuni daunatori, deoarece pot fi cu adevarat impresionanti.

Ce trebuie sa stii despre gandaci?

Acestia sunt prezenti in lume de sute de milioane de ani si au reusit de-a lungul timpului sa dezvolte o rezistenta uriasa, la foarte multi factori externi. Tocmai de aceea, sunt foarte greu de indepartat.

Exista peste 4000 de specii de gandaci in lume, insa doar 40 reusesc sa ne deranjeze atat de tare incat sa dorim sa ii exterminam. Un lucru cu adevarat interesant este faptul ca pot supravietui fara cap chiar si cateva saptamani, iar cand mor, mor de foame. O casa in care nu este facuta o dezinsectie, poate sa ajunga rapid extrem de populata cu gandaci, in conditiile in care o femela depune pana la 400 de oua.

Cum poti scapa de acesti daunatori?

Pe langa dezinsectie exista si alte metode mai mult sau mai putin eficiente. Totusi, decat deloc, este bine sa fie luate in considerare. Uleiul de lavanda, spre exemplu, poate sa fie foarte toxic pentru gandaci si in acelasi timp este foarte placut pentru oameni.Acelasi lucru se poate spune si despre uleiul de eucalipt sau despre otetul alb.Printre solutiile naturale care mai pot fi folosite pentru indepartarea gandacilor se numara si zaharul si bicarbonatul de sodiu, care pot crea o substanta ucigatoare pentru micile vietati, dar si frunzele de dafin, care ii face sa se mute.

Toate aceste metode naturiste pot sa functioneze, insa ceea ce trebuie stiut despre gandaci este faptul ca acestia se adapteaza foarte repede, asadar, daca nu reusesti sa scapi de ei, cea mai buna solutie ramane tot dezinsectia, deoarece este o solutie care foloseste variate metode de indepartare a daunatorilor.