Ghid pentru calatorii care folosesc transportul cu autocarul catre Germania

transport persoane germaniaNumarul calatoriilor peste hotare a crescut simtitor de la evenimentele din ’89 pana in prezent. Infrastructura de transport nationala si international este in continua modificare pentru a se gasi solutii optime pe rute cat mai directe. Acest aspect se datoreaza numarului mare de persoane care se deplaseaza atat in Romania cat si din Romania in strainatate. Iar aceasta deplasare trebuie sa fie rapida si eficienta. Transportul international reprezinta cauza principala si efectul cresterii turismului. Cand este planuita o calatorie de vacanta pentru intreaga familie, iar deplasarea se va realiza cu autocarul sau cu microbuzul, destinatiile alese sunt in general in Europa.

Germania, destinatie fara cusur

Una dintre destinatiile des intalnite pe harta calatoriilor de vacanta este Germania. Cei care aleg sa-si petreaca o buna parte din vacanta in autocar, vor avea avantajul de a sta linistiti, fara stresul condusului. Se poate alege o calatorie prin transport persoane Romania Germania cu autocarul. Astfel, intreaga familie se poate bucura de peisajele ce pot fi admirate prin geamul autocarului. Soferii care merg in astfel de curse sunt soferi profesionisti, iar siguranta pasagerilor este pe primul loc. Alegand un astfel de transport international, avantajul exista si prin prezenta unei insotitoare de bord care ofera suport pasagerilor pe intreaga durata a calatoriei. Pasagerii beneficiaza de ceai si cafea pe parcursul calatoriei si chiar si de o masa calda.

Cand se pleaca in vacanta cu intreaga familie, bagajul devine un detaliu important. Cu un astfel de transport international ales, exista avantajul de a putea lua in calatorie pana la 70kg/bagaj de persoana, plus o geanta de mana.

Daca bugetul este calculat cu strictete, pretul calatoriei cu un transport de persoane international avantajeaza prin reducerea de care beneficiaza copiii. Regula generala din turismul international se aplica si la transportul cu autocarul. Pana la 2 ani pot calatori gratuit, apoi se aplica o reducere de 50% valabila pana la varsta de 12 ani.

Firma www.euro-trans.ro, specializata pe calatorii cu autocarul, mentioneaza ca plecarile din Romania catre Germania au loc zilnic din mai multe orase ale Romaniei. Daca plecarile sunt zilnice catre Germania, calatorii isi pot cauta cazare si isi pot incepe sejurul in orice zi a saptamanii. Nu trebuie sa depinda de o anumita zi pentru a pleca, asa cum se intampla in cazul circuitelor prestabilite de catre agentiile de turism.

Datorita faptului ca opririle din Germania au loc in fiecare oras, o lista cu obiectivele turistice si locurile care merita vizitate o sa ajute.

Indiferent de vremea de afara, autocarele cu care se fac aceste deplasari au dotari de ultima generatie. Astfel poate fi selectat aerul conditionat sau caldura. Somnul pasagerilor este unul linistit datorita rabatarii scaunelor. Exista grup sanitar si chiar si o mini bucatarie la bordul autocarului. Nu vor fi momente de plictiseala nici pentru copii datorita existentei sistemului video Hi-Fi.