AncaP

Oscar 2017: ghid de calatorie inspirat din filmele nominalizate

destinatii, filme, oscar 2017

Premiile Oscar reprezinta un eveniment major asteptat de pasionatii de filme din lumea intreaga si nu numai. Anul acesta evenimentul a avut loc pe date de 26 februarie, in urma cu doua zile. Filmele ne fac sa trecem prin tot felul de emotii. Filmele nominalizate anul acesta la premiile Oscar reprezinta o veritabila sursa de inspiratie pentru multi din noi. Nu cred ca un lung metraj nu a trezit macar o data dorinta de a calatori. Strazile mitice ale Los Angeles din La La Land, apa turcoaz care taie respiratia din Rogue One : A Star Wars Story sau Miami in Moonlight, iata un ghid de calatorie inspirit din filmele nominalizate.

La La Land. La La Land este faimoasa comedia muzicala a lui Damien Chazelle in care doi iubiti ambitiosi jucati de Emma Stone si Ryan Gosling incearca sa isi vada visele implinite in Los Angeles. Imposibil sa vizionezi acest film cu numai putin de 14 nominalizari si sa nu iti doresti sa parcurgi si tu strazile Los Angelesului. La La Land este una din poreclele orasului, o destinatie evidenta pentru pasionatii de filme si nu numai. Cu atatea locuri simbolice, imposibil sa te plictisesti in al doilea oras ca marime din USA.

Rogue One: A Star Wars Story Filmul urmeaza povestea rebelilor din universal Star Wars, printre care Felicity Jones si Diego Luna. Cei doi au drept misiune salvarea galaxiei si traverseaza o multime de peisaje si planete, unele mai uimitoare decat altele. Parcul national Wadi Rum din Iordania a fost ales sa reprezinta luna desertica a lui Jeda. Peisajul incris in patrimoniul Unesco plin de grote si canioane este supranumit Valea Lunii.

Moana, film nominalizat la categoria cel mai bun film de animatie te va transporta in peisajul fantastic al Polineziei Franceze urmand aventurile unei adolescente rebele si curajoase. Un ocean de culoarea turcoaz, palmieri si un soare radios…cine nu si-ar dori o vacanta intr-o astfel de locatie? Insulele Samoa se numara printre locurile care au inspirat decorul filmului..