Porto, destinatia ideala de primavara

Primavara se apropie cu pasi repezi. Inca nu ai hotarat care va fi urmatoarea ta destinatie de vacanta? Nicio problema! Iti propunem sa descoperi Porto intr-un week-end. Nici prea cald nici prea rece, climatul din Porto primavara face din el orasul ideal de vizitat intre lunile aprilie-iunie. Cumpara bilete de avion inca de pe acum pentru a beneficia de cele mai bune preturi si sa descoperi farmecul unui oras viu colorat, departe de hoarda de turisti specifica sezonului estival.

Porto, Portugal cityscape across the Douro River.

 

In timpul unui city break in Porto vei descoperi o arhitectura splendida, celebrul cartier Ribeira si cunoscutul pod Dom Luis. In plus, vei avea posibilitatea sa degusti specialitati gastronomice delicioase. In doi, in familie sau cu prietenii, Porto este fara indoiala cea mai frumoasa destinatie de primavara a anului 2017.

Ribeira este cartierul istoric al orasului Porto, nu trebuie sa lipseasca de pe lista principalelor atractii de vizitat. Turistii au posibilitatea de a savura o cafea sau un suc pe una din terasele din cartier, sa faca shopping intr-unul din magazinele artizanale si sa admire fluviul Duoro dar si numeroasele cladiri viu colorate. Un loc special care scoate in evidenta farmecul orasului Porto.

Admira Porto din parcul Cristal. Dupa o zi incarcata relaxeaza-te in parcul Cristal. Pe langa panorama superba asupra orasului si a fluviului Duoro, parcul adaposteste o multime de animale in libertate care nu ezita sa vina sa le ceara turistilor mancare.

Admira copiii care sar in apa de pe podul Dom Luis.  Podul Dom Luis este una din atractiile principale ale orasului Porto. Vara de vara, copiii sar de pe primul nivel al podului in apa. Unii abia au implinit 10 ani insa sunt deosebit de curajosi, nu le este frica de apa. Numerosi sunt turistii care se distreaza facandu-le acestora poze.

Muzeul Fotografiei din Porto este situat intr-o fosta inchisoare si propune un numar important de expozitii, toate gratuite. Afla ca majoritatea muzeelor din Porto sunt inchise in ziua de Luni.