admin

Ghid pentru Mamici

Cu siguranta printre voi, cele care va mai aruncati din cand in cand un ochi asupra ghidului, exista si mamici, viitoare mamici sau fete care viseaza la un ghindoc ce plange din toti raruncii :).

Desi in teorie totul pare usor, in practica, inainte de marele pas trebuie sa va pregatiti intens cu informatii care va pot face viata de mamica usoara.

 

Unul dintre subiectele carora li se acorda prea putina atentie, este alaptarea. Specialistii in Alaptare de la ProMAMA, Consultanti in Lactatie si Alaptare Certificati International, ne-au ajutat cu informatii utile pe care vi le transmitem cu placere:

·   Desi foarte multe mamici renunta la alaptare in favoarea laptelui praf, doar 2% dintre cele care nasc nu pot alapta; sau, cu alte cuvinte, 98% dintre femei sunt capabile sa alapteze daca au informatii corecte si suport si daca apeleaza la ajutor calificat atunci cand au nevoie.

·   Motivele pentru care nu se alapteaza sunt in primul rand lipsa informatiilor corecte si a usurintei cu care se recomanda lapte praf fara a fi neaparat nevoie, iar in al doilea rand producatorii de lapte praf, care au tot interesul sa isi promoveze cat mai bine produsele.

·   Exista totusi specialistii in alaptare care va pot ajuta sa aveti o alaptare de succes, ceea ce este atat in beneficiul mamei, cat mai ales al micutul vostru.

·   Alaptarea, desi pare a fi cel mai natural lucru din lume, reprezinta totusi o actiune care necesita timp de acomodare si invatare.

ProMAMA va ofera cursuri specializate de alaptare cu toate informatiile necesare pentru hrana copilului in mod natural si sanatos:). Si nu uita ca orice problema de alaptare are solutii, iar consultantii in alaptare certificati te ajuta sa le descoperi. Noi, cei de la Ghid365, in frunte cu Ghidusul iti recomandam cu caldura sa apelezi la serviciile lor, pentru ca vrem ca tinerii de maine sa faca mandri niste viitori mosnegi, adica pe noi.

Multe alte informatii utile gasiti si pe forumul mamicamea.ro

Unde ii puteti gasi?

 

Sos. Pipera 21-23, bl.3E, sc.2, et.1, ap.12, Sector 2, Bucuresti.

Interfon:12

Telefon :0726.71.51.52

www.promama.ro

[postmap]

 

Lasa-ti parerea!