admin

Top5 Beneficii ale Procedeului Skin Rejuvenation

Pielea este poate cel mai important organ al nostru. De ce?  ne acopera tot corpul si ne face sa simtim fizic tot ce ne inconjoara, motive suficient de bune pentru a o ingriji cum se cuvine.

Din pacate, tineretea pielii este efemera si cu timpul apar riduri si alti factori care o fac sa arate imbatranita. Noroc ca exista oameni care se ocupa de fiecare detaliu al corpului nostru si gasesc solutii extraordinare pentru probleme foarte diverse .  Cei de la Goskin ne-au pus la curent cu termenul de Skin Rejuvenation.

Este o procedura extraordinara care ajuta la intinerirea pielii prin expunerea la lumina IPL.  Aceasta expunere stimuleaza corpul sa produca noi fibre de colagen si sa regenereze celulele.

Skin Rejuvenation este o procedura care nu indeparteaza straturile de celule superficiale, dar determina straturile profunde sa genereze celule noi, facand din aceasta metoda cel mai nou tratament anti-rid si fermitate din lume. Prin Skin Rejuvenation se creste fluxul de sange si se stimuleaza regenerarea celulara si a formarii fibrelor de colagen.

Iata un top 5 beneficii ale acestui procedeu:

  • Cresterea fermitatii tenului;
  • Eliminarea tuturor formelor de leziuni provocate de raze solare , vant ,praf sau alti radicali activi;
  • Disparitia sau reducerea ridurilor fine;
  • Eliminarea iritatiilor si a micilor vase capilare inestetice;
  • Egalizarea texturii si tonusului pielii ;

Sunt 5 motive suficiente sa va doriti o asemenea procedura si noi, cei de la Ghid365.ro va oferim o solutie excelenta cu ajutorul prietenilor nostri de la Goskin : O procedura de skin rejuvenation la doar 149 Lei . Pretul normal este de 499 Lei, insa pentru a va convinge de beneficiile procedurii, Goskin va ofera acest pret incredibil.

Garantam calitatea fiecarui serviciu pe care il recomandam!  

Contacteaza-i pe cei de la GOSKIN :  Contact si informatii despre Goskin!

 

Lasa-ti parerea!