Ghidul celor mai in voga destinatii pentru anul 2017

Inceputul de an este ocazia ideala pentru rezolutii noi, dorinte noi de evaziune si destinatii noi foarte in voga. Care sunt cele mai trendy destinatii pentru anul 2017 pentru amintiri de neuitat?

Ianuarie – Oman. O destinatie mai atentica si mai originala decat Dubai, sultanatul Oman este un concentrat oriental de fortarete milenare si de peisaje salbatice care atrage din ce in ce mai multi vizitatori. Mascate, capitala sa sau provincia Dhofar sunt un must see aici.

Februarie- Trinidad si Tobago. Luna februarie este ritmata de foarte multe festivaluri. Deci poti renunta linistit la Venetia si te poti indrepta inspre Trinidad si Tobago.

Martie – Japonia. Primavara incepe sa isi faca simtita prezenta in emisfera de nord si Japonia se bucura in aceasta perioada de magnificul spectacol al ciresilor infloriti. Parcurile din Tokyo si orasul Yoshino sunt perfecte pentru a profita de un decor minunat din petale roz efemere.

Aprilie- Columbia. Decorurile idilice din Arhipelagul San Andres, peisajele fantastice oraul Cartagena sunt un must see aici.

Mai – Danemarca. O destinatie din ce in ce mai populara care nu inseamna doar design minimalist si vikkingi. Dovada cu orasul Aarhus, al doilea ca marime din tara care este capitala culturala europeana in 2017.

Iunie – Canada. Este destinatia anului aleasa de Lonely Planet. Orase moderne si dinamice, o natura maiestuoasa, parcuri nationale, celebrarea a 150 de ani … mai ai nevoie de alte argumente?

Iulie- Kirghizistan. O tara cu un nume mai greu de pronuntat din Asia Centrala care rezerva numeroase surprize celor care aleg sa o viziteze.

August – Statele Unite. Cum ar fi sa faci un road trip in Statele Unite? O destinatie clasica pentru o aventura reala si minunata. Marele Canion, Grand Valley, Yosemite… iar in 21 augist o eclipsa toatala va strabate intreaga tara.

Septembrie – Franta. Le Havre celebreaza in acest 500 de ani iar Gironde cu farmecul centrului sau istoric si cu podgoriile din jur sunt un must see.

Octombrie- Maroc. Octombrie este luna ideala pentru a descoperi Maroc cu cele mai frumoase comori ale sale sub soarele bland de toamna.

Noiembrie- Myanmar. Cetati antice fabuloase, un trecut istoric glorios si foarte tumultuos, un sejur autentic… ce ai putea cere  mai mult?

Decembrie- Italia. Napoli in decembrie este invadat de piete de Craciun si de iesle decorate foarte frumos. Orasul Geneva cu farmecul sau de altadata si cu palatele sale romane sunt un must see.