Ghidul cumparatorului de camere video auto

Ghid-ul cumparatorului de camera video autoDaca ai patit-o in trafic, si ai zis gata!, trebuie sa cumpar o camera video auto… inainte de a te grabi sa cumperi, trebuie sa citesti articolul acesta.

Sunt multe aspecte de care trebuie sa tii cont inainte de a cumpara o camera de supraveghere auto. Inainte de toate, trebuie sa stii cu adevarat ce doresti de la ea, dar bineinteles, trebuie sa stii si ce ofera piata. Sunt modele de camere video auto, care au funtii multiple, dar tie poate ca nu iti trebuiesc si astfel exista riscul sa arunci banii pe fereastra. Sunt modele de camere care nu au functiile pe care ti le doreai si astfel ajungi in aceeasi situatie ca cea anterioara.

Este important sa cunosti ce iti poate oferi o camera, mai ales pentru ca o vei folosi de fiecare data cand mergi cu masine, sa zicem zilnic, sau sa nu mai zicem de soferii profesionisti care conduc mereu si o vor folosi mereu.

In primul rand, conduci mai mult ziua, sau mai mult seara? O intrebare banala, pentru ca poate te gandesti ca o camera supraveghere auto ar trebui sa filmeze bine in ambele situatii. Intr-un fel aceasta este gandirea corecta, dar o camera care filmeaza bine noaptea, trebuie sa aiba sistem infra rosu avansat, altfel intunericul va bruia imaginea chiar si a unei camere care filmeaza foarte bine pe lumina. Astfel, gandeste-te, merita sa dai cu circa 30% mai mult pe o camera cu infra rosu avansat?

Cat spatiu vrei sa iti ocupe in masina? Sau mai bine zis, cat de discreta vrei sa fie? O camera de supraveghere auto clasica, a fost intotdeauna de tipul stand alone, o montai in bord, si daca te deranja tare, incercai sa o ascunzi pe unde poti. In zilele noastre, producatorii au scos modele noi, care ori se ataseaza direct peste oglinda masinii, ori sunt foarte micute si le poti ascunde in colt. Exista chiar camere care nu au display, tocmai pentru a fi cat mai discrete. Dupa parerea mea, o camera tip oglinda este destul de discreta tinand cont de faptul ca aceasta poate avea si un display mai mare, pe aproape jumatate din suprafata oglinzii.

Vrei protectie doar in fata, sau si in spate? Ai putea sa te gandesti ca nu conteaza dovada din spate, deoarece cel care te loveste in spate ar trebui sa fie vinovat. Corect, dar ia gandeste-te la mi multe cazuri de accident. Sa zicem ca un camion ia curba pe langa tine, si te agata exact in spate. El poate nici nu a observat pentru ca este o masina mare, poate nici nu a auzit! Sa mai zicem ca masina lui nu are nicio avarie. In momentul ala, ce faci? Te duci dupa el, il prinzi pana la urma din urma si ii spui ca este vinovat pentru ca te-a agatat si ti-a lovit masina. Nu vreau sa ii dam un apelativ unui sofer care nu ar recunoaste, va las pe dumneavoastra sa ii denumiti, dar sa zicem ca pur si simplu nu vrea sa recunoasca. Nu este buna o dovada in cazul acela?

Sunt multe specificatii legate de performanta, toate celelalte le gasiti pe paginile vanzatorilor. In functie de bugetul dumnevoastra, v-as recomanda sa va orientati la o camera nu mai ieftina de 150 lei. Insa, daca doriti performanta, pretuirile pot ajunge si la 500 lei. Ganditi-va bine inainte sa faceti o alegere, dar actionati si protejati-va de inselatori. Dovada conteaza, si in zilele noastre e mai mult decat important sa avem in masina un martor care ne salveaza. Un magazin specializat, de unde mi-am cumparat si un astfel de device, este techstar.ro, iar link-ul l-am pus aici. In orice caz, daca nu esti convins ca ai facut alegerea cea buna, poti inlocui produsul cu altul in termenul de 15 zile, sau poti chiar intrebas personalul, care te va ajuta cu multa placere.

camere auto