banda delimitare

Alexandra

Iata de ce ai nevoie de banda de delimitare atunci cand efectuezi lucrari in trafic!

banda delimitare

banda delimitare

Lucrarile desfasurate pe carosabil sau trotuar sunt necesare si cat se poate de utile. Acestea ajuta la imbunatatirea infrastructurii sau la repararea unor elemente care pot incurca participantii la trafic, in viata de zi cu zi. Pentru ca lucrarile sa aiba un impact 100% pozitiv, este foarte important ca ele sa se desfasoare in conditii de siguranta. Din acest punct de vedere, conteaza foarte mult sa fie protejata atat siguranta lucratorilor, cat si a participantilor la trafic. Cea mai buna masura care poate fi implementata este delimitarea clara a zonei in care se desfasoara operatiunile.

In acest sens, sunt utilizate echipamente speciale, iar printre cele mai utile la care poti apela este banda de delimitare. Aceasta are rolul de a semnaliza spatiul de lucru si de a-l delimita de zonele in care se poate continua fara probleme traficul rutier sau cel pietonal. Orice potential marcaj prin care sunt delimitate lucrarile trebuie sa respecte cateva criterii importante, vizibilitatea buna fiind esentiala. Iata de ce este recomandata utilizarea de banda delimitatoare si de unde poti achizitiona variante de cea mai buna calitate!

Banda de delimitare, ideala pentru lucrarile din trafic

Toti participantii la trafic trebuie sa se bucure in permanenta de cele mai bune conditii, in asa fel incat sa poata circula in siguranta deplina. Fie ca este vorba despre soferii de autoturisme, motociclisti, biciclisti sau pietoni, siguranta celor care se inscriu in trafic conteaza si trebuie protejata, mai ales atunci cand se desfasoara lucrari pe carosabil sau pe trotuar. 

Atragerea atentiei cu privire la aceste lucrari este esentiala, deoarece doar in acest mod zonele problematice pot fi evitate cu usurinta. Prin buna delimitare a zonelor in care au loc lucrari, este protejata si siguranta muncitorilor care depun eforturi pentru a imbunatati infrastructura rutiera sau pietonala. O banda de delimitare ajuta, din acest punct de vedere, deoarece ofera:

  • Vizibilitate – benzile rutiere special concepute pentru delimitarea spatiilor in care au loc lucrari sunt colorate in alb si rosu. Aceasta combinatie este ideala pentru asigurarea unui nivel optim de vizibilitate. Benzile vor putea fi observate de la distante considerabile, atat pe timp de noapte, cat si pe timp de zi;
  • Dimensiuni potrivite – benzile sunt foarte practice si pentru ca au dimensiuni generoase, care le asigura atat vizibilitatea cat si capacitatea de a delimita zone extinse. O rola are lungimea de 100 de metri, in vreme ce latimea are 10 cm, suficienta pentru a fi observata si de la distanta;
  • Rezistenta sporita – benzile utilizate pentru delimitarea zonelor de lucrari sunt produse din polietilena. Acest material plastic este unul foarte rezistent, care face fata atat socurilor mecanice cat si factorilor de mediu precum umezeala. Astfel, banda de delimitare se bucura de stabilitate si de o rezistenta indelungata. Ea va putea delimita zona pe toata durata desfasurarii lucrarilor de pe carosabil sau trotuar. 

Acestea sunt cele mai importante trei calitati pe care le are acest mijloc de delimitare a lucrarilor in trafic. Pe Vesta-MagazinOnline.ro gasesti banda delimitare la un pret excelent, produsa din polietilena de cea mai buna calitate. Investeste in elemente eficiente prin care sa delimitezi lucrarile de care te ocupi, iar siguranta tuturor va fi protejata!