Inelul de logodna perfect. Cum il cumperi?

descărcare (7)

Orice femeie isi inchipuie cererea perfecta in casatorie, cu un inel de logodna  ce straluceste la lumina lunii, in Paris, sau intr-un loc exotic. De cele mai multe ori, dorintele partii feminine nu se impaca foarte bine cu actiunile partii masculine. Trebuie sa recunoastem ca barbatii nu sunt chiar atat de atenti la detalii si este posibil ca cererea in casatorie sa fie una banala sau pur si simplu sa fie un alt rezultat ce respecta un simplu cliseu.

Daca esti barbat, trebuie sa stii un singur lucru. Nu trebuie sa ai o cerere in casatorie perfecta, ci doar un inel perfect. Tocmai de aceea, exertii de la Diamodis.ro au facut un mic ghid care sa o faca sa te iubeasca si mai mult.

Cum alegi inelul de logodna perfect?

  1. Surprinde-o cu ideea, nu cu inelul. Incearca sa nu alegi de unul singur inelul, deoarece sunt sanse foarte mari sa dai gres. Daca vrei sa o faci fericita, fa-i o surpriza cu ideea de logodna, dupa care mergeti impreuna la magazin si las-o sa isi aleaga ce isi doreste. In felul acesta obtii mai multe avantaje, nemaifiind nevoit sa duci o adevarata lupta de James Bond pentru a descoperi care sunt preferintele ei.
  2. Alege corect metalul pretios. De regula, inelul de logodna poate sa fie din aur alb, roz sau galben, platina sau chiar argint. De cele mai multe ori, barbatii prefera aurul, fie alb, fie galben. Platina este si ea din ce in ce mai populara. Atunci cand faci achizitia trebuie sa te asiguri ca proprietatile metalului sunt cele mai bune.
  3. Diamantul este cel mai important. Cea mai pretioasa parte a unui inel de logodna este diamantul. Daca investesti intr-un diamant de minim 0.3 carate, poti spune ca faci o investitie in viitor. Este adevarat ca pretul unui astfel de produs poate fi destul de mare. Ceea ce iti putem recomanda este sa te orientezi mai degraba spre un diamant de calitate decat spre metal pretios foarte bun.
  4. Magazinul, foarte important si el. Nu cumpara inelul din orice magazin. Este bine sa te orientezi spre un magazin care ofera garantie cat mai mare si care poate face eventuale modificari, daca iti doresti asta. Exista optiuni foarte interesante care iti permit sa faci inele la comanda, dupa dorinta ta. Cel mai bine este sa te orientezi catre ele.

Misiunea de a achizitiona un inel de logodna este, intr-adevar, dificila. Nu este o misiune imposibila, insa, mai ales daca te asiguri ca respecti toate criteriile de mai sus.