Informații și curiozitati despre țigara electronica

Fumatorii care doresc sa se lase de fumat au mai multe optiuni, insa cea mai abordata este tigara electronica. Motivele sunt numeroase:

  • Este o varianta prin care se poate pastra viciul, dar intr-un mod mult mai sanatos;
  • Tigara electronica ofera un control mult mai bun asupra cantitatii de nicotina si chiar asupra aromelor;
  • Este solutia prin care se evita deranjarea celor din jur.

In ultimii 15 ani tigara electronica s-a dezvoltat constant si a reusit sa dezvolte o multime de curiozitati, dand nastere unor informatii cat se poate de interesante, unele adevarate, altele mai putin adevarate.

Iata doar cateva dintre aceste informatii despre e-tigara:

1. Tigara electronica nu implica fum. De fapt, ceea ce ajunge in plamanul vaperului este un abur aromat, care nu este nici pe departe la fel de nesanatos precum fumul tigarilor;

2. Acest dispozitiv poate sa fie folosit in aproape orice loc. Dat fiind faptul ca tigara electronica nu deranjeaza, poate sa fie folosita in aproape orice loc. Este adevarat ca sunt baruri si restaurante care interzic inclusiv tigara electronica, insa in orice caz, flexibilitatea pe care o ofera este mai mare decat cea a tigarii.

3. Nu contine foarte multe elemente nesanatoase. Nu este produsul perfect, in conditiile in care vapatul constant poate sa dezvolte o serie de probleme. Ceea ce este clar insa, este ca este mult mai putin nesanatoasa decat tigara normala. In lichidul tigarii electronice se gasesc diverse componente, cum ar fi glicerina alimentara si propilen glicolul. Acestea se gasesc si intr-o serie de alimente. Ceea ce este foarte atractiv este faptul ca nu contine gudron.

4. Poate veni in diverse forme si marimi. Foarte multi oameni au impresia ca tigara electronica imita tigara normala. Sunt anumite produse care fac acest lucru, insa sunt si produse care au alte forme, fiind mult mai mari. Acestea sunt destinate vaperilor profesionisti, pot sa reziste foarte mult si ofera o multime de optiuni.

5. Este mai ieftina! Da! Cei care vapeaza in loc de a fuma pot economisi suficient de multi bani in fiecare luna. Statisticile arata ca un vaper cheltuiesti de 2 ori mai putin decat un fumator, ceea ce reprezinta o suma considerabila.


Fara doar si poate, tigara electronica este interesanta. Daca fumezi deja, incearc-o! Nu ai nimic de pierdut.