Instalarea instalatiilor de racire in spatii comerciale

Instalarea instalatiilor de racire in spatii comerciale

Proiectele comerciale de instalare HVAC sunt concepute, în general, pentru a îmbunătăți eficiența, pentru a optimiza productivitatea angajaților și pentru a spori confortul. Într-o aplicație de construcție modernă sau nouă, antreprenorul comercial HVAC este responsabil pentru instalarea unui sistem care va minimiza costurile de reparație și va reduce cheltuielile de exploatare. Profesioniștii recunosc că o instalare comercială eficientă de aparate de aer conditionat și de încălzire necesită planificare, resurse, cunoștințe și execuție. Iată câteva dintre proiectele de instalare ușoară comercială pe care le poate executa o firma, cu o satisfacție de 100% a clienților.

În timp ce putem instala echipamente ușoare comerciale în aproape orice locatie, multi s-au specializat în instalații noi de construcție HVAC pentru mall-uri, cabinete medicale și centre comerciale. Cerințele de încălzire și răcire pentru diferite întreprinderi variază în funcție de caldura generată de proces, de numărul de angajați și de gradul de ocupare. Echipamentele grele și mediul sunt deosebit de provocatoare și adaugă complexitatea ecuației de proiectare. În instalațiile noi de construcție HVAC pentru birourile medicale, se foloseste un software sofisticat de proiectare pentru a determina caracteristicile unice ale consumului de energie ale clădirii, astfel încât clienții și personalul medical să rămână confortabil pe tot parcursul anului.

Costurile de instalare a instalațiilor HVAC comerciale pot fi controlate prin respectarea unui program de construcție. Estimatorii și șefii locurilor de muncă lucrează îndeaproape cu antreprenorul general pentru a minimiza întârzierile și pentru a asigura buna desfășurare a proiectului.  Instalarea conductelor este, de obicei, cea mai consumatoare parte a unei noi instalații de aer conditionat duct comerciale. Îndepărtarea intermediarului ajută la scăderea costurilor și asigură că totul se potrivește exact pentru prima dată. 

Reglementările de mediu și accelerările costurilor cu energia au dus la dezvoltarea unor tehnologii care reduc emisiile nocive și economisesc energie. Opțiunile de economisire a energiei pot îmbunătăți performanța sistemului cu până la 50%.