Cum purtam bijuteriile de sarbatori si la petreceri?

Cum purtam bijuteriile de sarbatori si la petreceri?

Ziua Recunostintei, Craciun, Anul Nou; petrecerile din vacanță se află chiar la colț. Probabil vă gândiți la tinutele pe care le veți purta pentru acele evenimente. Rochita neagră, pantofii negri si blazerul; aceste tinute nu sunt niciodată complete fără bijuteriile perfecte. Iată sfaturile de bijuterii pentru petrecerea unei zilei de vacanță, care vă vor ajuta să combinati orice tinuta în acest sezon de sărbători.

Un set de bijuterii clasice

Având un set de bijuterii clasice care nu garantează greșelile, vă vor ajuta să economisiți timp, în special în timpul unor invitații de vacanță de ultimă oră. Un colier de aur simplu, brățară, cercei și inel va fi întotdeauna la îndemână. Este clasic fără a fi peste partea de sus. Luați în considerare obținerea unui alt set de bijuterii, dar și în argint, deci aveți o altă opțiune în afară de cea de aur. Un colier de aur sau argint va arata grozav cu o rochie neagra in afara umarului.

Aveți cel puțin 2 fragmente de declarație

Pentru ocaziile care vă cer să vă îmbracați puțin mai formal, o piesă de bijuterii poate transforma tinuta dvs. de la blanda la uimitoare. Un moment important, atunci când purtați o piesă de bijuterie, alegeți una magnifica. Alegeți o piesă de declarație și lăsați-o să iasă în evidență. Prindeti parul intr-un coc și purtați o o pereche de cercei din aur Bitcoin! De asemenea, din moment ce este sezonul de vacanță, alegeți ceva extra sclipitor pentru o piesă de declarație!

Arta amestecului 

Dacă puteți stăpâni arta amestecării și potrivirii bijuteriilor, atunci cu siguranță vă veți îmbrăca pentru a impresiona. Purtați un colier de argint și  asociați cu o brățară de argint. Purtati 2 coliere de aur! Posibilitățile de amestecare și de potrivire sunt nesfârșite!

Nu te complica

Ramaneti la ceea ce știti cel mai bine. O rochita neagra asociata cu un colier de perle clasic nu va iesi niciodata din stil. O pereche de cercei perla este o piesa de bijuterie elegantă,  care se poate asocia cu orice din dulap. Mergeți la o petrecere formală? O pereche de cercei diamant va completa întotdeauna o rochie de seară. Uneori, mai puțin este mai mult.