Kotor, noua minunatie a Europei

Cea mai frumoasa destinatie din Muntenegru, dar si cea mai frumoasa din Eurooa chiar, Kotor atrage din ce in ce mai multi turisti. Acest oras sublim si seducator, sublimat de golful Kotor, supranumit si fiordul Europei are o multime de comori de oferit.

Datorita orasului Kotor, Muntenegru devine o destinatie din ce in ce mai in voga. De ceva ani incoace, Muntenegru profita de o explozie minunata atunci cand vine vorba despre marirea numarului de turisti care vin aici in fiecare zi. La fel ca siĀ  vecinele sale, Bosnia si Crotia. Aceste tari din Europa de Sud sunt din ce in ce mai curtate de catre turistii europeni care vin sa descopere o multime de atractii ascunse in toate colturile de aici.

Este si cazul orasului Kotor deci, care a devenit foarte repede atractia turistica preferata a tuturor. Veti intelege repede de ce.

Kotor, un oras cu o frumusete singulara, sublimat de mare si munte. Timp de 300 de ani, orasul Kotor a depins de Venetia. Si este orasul care a pastrat o multime de urme ale civilizatiei italiene.

Marcat de o istorie bogata, de o arhitectura minunata si de structurile inspirate de civilizatia italiana, orasul Kotor este un veritabil muzeu in aer liber cu o multime de atractii minunate ce stau drept marturie unui trecut foarte bogat.

Un oras cu cele mai frumoase stradute inguste, cu piete tipice si cu pereti singulari care a stiut cum sa isi gaseasca cel mai frumos loc intre munte si mare. Se inscrie perfect in acest decor de carte postala si adauga acestei tari un plus de autenticitate.

La ora actuala, orasul Kotor se bucura de un calm minunat care ii aduce un farmec in plus. Nu e deci de mirare ca incepe sa fie din ce in ce mai apreciat de catre turisti.

Golful Kotor este cel care te va lasa fara glas, deoarece este locul unde Mediterana se intalneste cu cele mai frumoase fiorduri. Un cadru paradisiac, autentic si o natura care te va lasa cu gura cascata. Acesta este Golful Kotor. O destinatie locuita inca din Antichitate cu o frumusete speciala.

Si asta nu este totul. Pentru a incununa totul, Adriatica, in nuante de albastru si de verde ofera cea mai colorata reprezentatie, pentru un cadru mai mult decat sublim.