Seo Factory

Lenjerii de pat copii colorate

Copiii sunt uneori greu de trimis la somn. Lenjeriile de pat colorate, cu modele florale sau cu personaje din desenele lor animate preferate ii pot pacali sa adoarma mai repede. Lenjeriile de pat pentru copii sunt cofenctionate atat din bumbac 100% cat si din amestecuri diferite de materiale .

   Sunt materiale care nu provoaca alergii, nu elimina particule care pot impiedica o buna respirate pe timpul noptii, nu aluneca pe pat si pot fi spalate usor. Corpul copiilor absoarbe si elimina umezeala pe timpul noptii iar aceste lenjerii sunt perfecte pentru micuti. Lenjeriile de pat pentru copii pot fi spalate la temperaturi ridicate. Pentru bebelusi lenjeriile sterilizate sunt perfecte. lenjerii copii
Pentru copii, lenjeriile de pat sunt un detaliu pe care trebuie sa punem accent. Trebuie alese cu grija asa incat somnul copilului sa fie unul perfect. Lenjeriile de pat pentru copii nu sunt confectionate din vopseluri chimice si nici nu contin materiale daunatoare sanatatii.
Lenjeriile pentru copii sunt viu colorate, lucru care ii atrage pe copii. Croiala moderna si modelele cat mai atractive completeaza perfect designul camerei copiilor. Imprimeurile viu colorate ii atrage pe cei mici iar dimensiunile unui pachet sunt generoase. Un pachet contine: cearsaf pilota cu dimensiunile 150x200cm, cearsaf pat cu dimensiunile 160x200cm si fata de perna (1 buc) avand dimensiunile 50x70cm.
Lenjeriile de pat pentru copii se intretin foarte usor, insa trebuie respectate unele reguli pentru a putea ramane intacte. Pentru ca lenjeriile de pat pentru copii sa se pastreze intr-o stare cat mai buna este necesar sa nu se foloseasca inalbitori chimici, sa se spala la 30°C automat si sa se calce la max 120°C.
Raportul calitate-pret este pe placul tuturor parintilor. Calitatea este una foarte buna, iar preturile sunt accesibilor tuturor parintilor.