Mesaje potrivite pentru a fi scrise pe coroanele funerare

servicii funerare bojescu - bucuresti

Decesul unei persoane dragi este unul dintre cele mai dificile momente prin care o persoana trece in aceasta viata. Vestea trecerii in nefiinta a unui membru al familiei sau al unui prieten foarte apropiat este o lovitura emotionala puternica, insa chiar si asa trebuie ca in foarte scurt timp sa ne pregatim pentru a lua parte la priveghi si la funeralii.

Chiar si daca am primit vestea decesului unui coleg sau a unei persoane mai putin apropiate, este elegant si frumos sa aratam familiei indoliate respectul si suportul intr-un astfel de moment dificil. Iar pentru acest lucru cea mai la indemana solutie, si cea mai utilizata, este o coroana de flori pentru un moment funerar.

Variante de coroane funerare

In momentul in care urmeaza sa luam parte la un priveghi sau la o inmormantare si ne-am decis ca pentru a ne arata respectul si pretuirea pentru persoana decedata sa ducem o coroana de flori trebuie sa stim ca pe piata de astfel de produse vom putea gasi diferite modele. In functie de materialul din care sunt confectionate putem gasi coroane funerare din material plastic sau coroane de flori din materiale naturale precum brad si diferite tipuri de flori naturale. Exista de asemenea si modele de coroane funerare mixte, din brad natural si flori artificiale.

Dincolo de materialul din care sunt facute coroanele funerare, forma si marimea reprezinta alte doua aspecte care diferentiaza coroanele existente pe piata. Poti opta pentru coroane clasice, avand o forma mai degraba ovala sau poti opta pentru coroane funerare rotunde sau in forma de inima. Referitor la dimensiune, vei putea gasi coroane mari sau coroane mici. Nu in ultimul rand tipurile de flori de pe coroane si culorile acestora reprezinta alte aspecte care contribuie la o oferta foarte diversificata de coroane funerare pentru cei care urmeaza sa ia parte la un priveghi sau la o inmormantare.

Mesaje potrivite pe coroanele funerare

Poate chiar mai important decat alegerea tipului de coroana de flori pentru un moment funebru il reprezinta alegerea mesajului ce urmeaza a fi trecut pe coroana respectiva. Fiecare coroana funerara are o panglica atasata, iar aici se trece mesajul ales de catre cel sau cea care duce coroana de flori la capataiul persoanei decedate. Mesajele mentionate pe coroanele de flori pot fi mesaje care arata aprecierea la adresa persoanei decedate, mesaje care arata durerea pricinuita de pierderea suferita, dar si mesaje care arata sentimentele care nu vor pieri niciodata.

Astfel de mesaje pe coroana de flori trebuie sa fie cat mai concise si de cele mai multe ori se mentioneaza si numele persoanelor sau a familiei care duce coroana respectiva. Mai mult, se poate opta pentru mesaje standard propuse de cei care lucreaza la firma de servicii funerare sau mesaje personalizate la cererea clientului.

Indiferent daca ai nevoie de sugestii in alegerea tipului de coroana funerara sau a mesajului pentru coroana respectiva, echipa de profesionisti in astfel de evenimente funerare de la servicii funerare bojescu – bucuresti iti sta la dispozitie pentru o gama diversificata de coroane funerare si pentru servicii funerare complete.