cursuri engleza cambridge

Iagency

Cursuri de engleza Cambridge – pregatirea necesara pentru certificarea abilitatii de a comunica in engleza

cursuri engleza cambridge

cursuri engleza cambridge
cursuri engleza cambridge

Vara este perioada in care copiii trebuie sa se bucure de timpul liber si conectarea cu parintii. Totodata, vara este si momentul propice in care-ti poti ajuta copilul sa isi consolideze cunostintele acolo unde are nevoie. De exemplu, participarea la cursuri pentru pregatirea atestatului Cambridge este o alegere care il va ajuta sa obtina recunoasterea mondiala a abilitatii de a comunica in a doua cea mai vorbita limba din lume.

Aceste cursuri de engleza flyingcolours.ro sunt alegerea ideala prin care ii poti oferi copilului tau sustinerea de care are nevoie pentru imbunatatirea abilitatilor lingvistice si obtinerea atestatului Cambridge. Da, este vacanta, iar relaxarea si distractia trebuie puse pe primul loc, insa nu trebuie ignorata si nevoia de dezvoltare personala si profesionala! Poti bifa satisfacerea acestei nevoi a copilului tau, prin inscrierea acestuia la cursuri pentru pregatirea obtinerii atestatului Cambridge atat fizic, cat si online.

Cursurile de engleza online sunt o solutie ideala pentru vacanta, deoarece nu vor conditiona distractia si plecarile din oras. Copilul tau va putea sa se bucure de libertatea specifica vacantei, dar si sa invete in timpul ramas la dispozitie.

cursuri engleza cambridge
cursuri engleza cambridge

Aceste cursuri pentru pregatirea obtinerii atestatului Cambridge, organizate de Centrul de limba engleza Flying Colours, ii ofera copilului tau posibilitatea de a invata intr-un mediu profesionist, dar relaxat. Profesorii coordonatori au o experienta de peste 20 de ani la catedra, insa isi tin cursurile dupa o programa moderna. Orele de curs sunt interactive si distractive, astfel incat copilul sa se simta relaxat si incantat de fiecare intalnire cu profesorii si ceilalti participanti.

Grupurile de studiu sunt formate din 8 – 10 copii, suficient de multi astfel incat aceste cursuri pentru obtinerea atestatului Cambridge sa fie interactive, insa suficient de putini incat copilul tau sa poata participa activ la fiecare ora. Profesorii folosesc tehnici care sa stimuleze copilul si sa-l ajute sa isi exerseze in mod practic notiunile teoretice asimilate. Dezbaterile, jocurile de rol sau prezentarile sunt doar cateva dintre tehnicile practice la care fac apel profesorii pentru a ajuta copilul sa isi dezvolte abilitatea de a comunica in limba engleza la toate cele patru niveluri: scris, citit, vorbit si ascultat.

Aceste cursuri pentru pregatirea obtinerii atestatului Cambridge sunt recunoscute ca standarde de excelenta in cunoasterea limbii engleze. Ele au fost concepute pentru a evalua si certifica nivelul de competenta lingvistica in limba engleza si sunt recunoscute atat in mediul academic, in afaceri, cat si in alte domenii profesionale.

Pregatirea pentru obtinerea atestatului Cambridge este organizata in functie de tipul de examen vizat, deoarece exista mai multe tipuri. De exemplu, examenul Cambridge First (FCE) este conceput pentru a evalua abilitatile de comunicare intr-un context general, in timp ce examenul Cambridge Proficiency (CPE) este destinat celor care au atins un nivel avansat de competenta lingvistica si pot comunica eficient in orice situatie.

Indiferent de examenul Cambridge pentru care iti doresti sa se pregateasca fiul sau fiica ta, trebuie sa stii ca Centrul de limba engleza Flying Colours este primul centru cu promovare 100% a examenelor Cambridge de catre cursantii sai. In primul an de activitate, platforma Cambridge face un top al rezultatelor obtinute de cursanti, iar, in urma analizei, copiii care au urmat cursuri de engleza Cambridge organizate in cadrul centrului au obtinut scoruri mai mari global, la toate nivelurile. In plus, media obtinuta de copii a fost peste media luata la examenele la nivel international.