VladP

Lucruri pe care ar fi bine să le știi despre ritualul de îngrijire a zonei intime

Să îți oferi o îngrijire intimă blândă este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru sănătatea vaginală. Zona intimă este cea mai sensibilă parte a corpului, iar pereții vaginali sunt super absorbanți, motiv pentru care vor absorbi inclusiv substanțele nocive din produsele menstruale convenționale.

Soluția este să folosești produse menstruale organice, din ingrediente 100% pure, precum cele de la Enroush – primul brand românesc care creează absorbante și tampoane organice cu ingrediente complet naturale, recomandate de medicii ginecologi și dermatologi.

Iată câteva lucruri pe care ar fi bine să le știi despre ritualul de îngrijire a zonei intime:

Cum alegi absorbantele potrivite

Profită din plin de fiecare zi cu absorbantele zilnice Enroush, care îți asigură îngrijirea intimă organică în orice moment, pe tot parcursul ciclului menstrual, fie că vorbim de transpirație, scurgeri vaginale obișnuite sau menstruatie maro.

În zilele de menstruație cu flux abundent, folosește absorbante sau tampoane făcute din bumbac 100% organic certificat GOTS pentru a schimba experiența menstruală într-un adevărat ritual de self-love. Căci fac mai mult decât să absoarbă sângele și să prevină petele: îți ușurează viața la menstruație, ferindu-te de iritații, usturimi sau mâncărimi în zona intimă.

Sunt disponibile pe trei mărimi cu nivele diferite de absorbție pentru a se adapta fiecărui flux menstrual. Iar dincolo de faptul că au doar ingrediente sigure pentru microbiomul vaginal, bumbacul 100% organic se simte ca un adevărat răsfăț pentru corp: moale, flexibil și foarte blând chiar și cu pielea sensibilă.

Atentie! Nu uita că, uneori, schimbările hormonale care apar în timpul ciclului menstrual pot afecta pielea și pot contribui la apariția acneei. Dacă vrei să scapi rapid de coșurile inestetice, îți recomandăm să folosești plasturi de acnee!

Cum alegi gelul intim pentru curățare

Vaginul tău se curăță singur, dar vulva are nevoie de curățare zilnică și după fiecare contact sexual. Folosește apă și un gel intim antibacterian care să hidrateze pielea și să te protejeze de infecții.

Gelul intim Enroush conține 95% ingrediente naturale și are o eficiență de 87% împotriva infecțiilor cu Candida albicans.

Ce trebuie să urmărești când alegi produsele menstruale

Renunță la produsele menstruale care conțin chimicale nocive și alergeni. La fel ca restul corpului, vulva și vaginul tău se simt cel mai bine când folosești produse menstruale hipoalergenice, care nu te irită și nu îți pun sănătatea în pericol.

De regulă, produsele de îngrijire convenționale pot conține plastic, fibre sintetice, parfumuri, înălbitori chimici și alți alergeni ce irită pielea și dezechilibrează flora vaginală. Astfel, zona intimă rămâne vulnerabilă în fața infecțiilor.

În schimb, produsele Enroush nu irită pielea, căci au pH neutru, și nu conțin vopseluri sau înălbitori ce pot provoca inflamații și dezechilibre hormonale. Îți poți lua adio de la alergii, roșeață, mâncărimi sau alte reacții alergice.