studio videochat craiova

Iagency

Nu mai merge pe drumuri care nu duc nicaieri! Pentru succes deplin, vino intr-un studio de videochat din Craiova!

studio videochat craiova

studio videochat craiova
studio videochat craiova

Din pacate, in multe ramuri economice din Romania, nu sunt oferite nici castiguri consistente, nici conditii de lucru confortabile. De aceea, multi tineri ajung sa se simta exploatati si lipsiti de motivatie, la o varsta la care ar fi normal sa se bucure din plin de viata.

In schimb, fetele care au fost inspirate si au ales sa lucreze intr-un studio de videochat din Craiova nu regreta niciodata decizia luata. Ele castiga bani frumosi, au parte de un program flexibil, isi dezvolta increderea in sine si invata multe lucruri care le vor fi de folos pe parcursul vietii, indiferent de alegerile pe care le vor face ulterior.

Banii pe care ii castigi intr-un studio de videochat din Craiova

studio videochat craiova
studio videochat craiova

Inca din primele trei luni de activitate, ai castiguri garante in valoare de 1 000 de dolari pe luna, astfel incat vei simti de la inceput ca esti parte a unui domeniu in care circula sume impresionante de bani.

Ulterior, pe masura ce capeti experienta, te familiarizezi cu platformele online si atragi tot mai multi admiratori, sumele cresc exponential. Totul porneste de la un comision de baza in valoare de 50% din incasarile totale generate pe site-uri, caruia i se adauga un sistem de bonificatii substantiale, bine pus la punct.

Mai precis, au parte de un bonus in valoare de 5% fetele care lucreaza minimum 100 de ore intr-o anumita perioada. Se tine cont inclusiv de streaming mobil si de apeluri video, ceea ce face obiectivul mai usor de atins.

Un procent suplimentar de 5% le este oferit si fetelor ale caror castiguri depasesc 15 000 de dolari intr-o perioada, precum si celor care au un comportament online absolut ireprosabil. Cu acelasi procent este recompensata si o rata de conversie buna, generata de vizitatorii care se inscriu pe o platforma venind din camera de chat a modelului.

Inca 5% este oferit pentru parteneriat pe termen lung, suma fiind platita in luna iunie a fiecarui an, pentru intregul an precedent. De exemplu, in iunie 2023, toate modelele au fost platite pentru activitatea desfasurata intre 1 ianuarie si 31 decembrie anul anterior, 2022.

Alte beneficii obtinute in studioul de videochat din Craiova studio20.ro

In chiar primele zile de lucru, ai parte de un trainer personal, care te invata tot ceea ce ai nevoie sa stii pentru a te descurca in fata camerei video. Iti descrie caracteristicile platformelor online, modul de functionare al aparaturii video si audio si, in acelasi timp, iti dezvaluite unele trucuri de conversatie care se vor dovedi foarte utile. Primesti si cursuri individuale gratuite de limba engleza, de cultura generala si de make-up.

Intr-un studio de videochat din Craiova, beneficiezi si de program flexibil, adica de posibilitatea de a alege, la inceputul fiecarei perioade de lucru, ora la care vrei sa iti incepi tura. Ai la dispozitie trei variante. dimineata, dupa-amiaza tarziu sau la miezul noptii. Indiferent ce anume alegi, castigurile obtinute nu vor fi afectate in nici un fel, deoarece pe platformele online se afla, in permanenta, milioane de barbati din lumea intreaga.

Odata ce pasesti intr-un studio de videochat din Craiova, te vei convinge ca ai descoperit calea spre un succes deplin, obtinut inca din tinerete!