Aiosif

O saptamana de cura detox in sapte destinatii

In vacanta poti combina utilul cu placutul, alegand sapte destinatii in care sa calatoresti si in care sa profiti de alimentele lor detox. Iata care sunt acestea.

artichaut

O cura cu anghinare- Italia. Anghinarea este o leguma care contine foarte putine calorii, bogata in polifenoli, cel mai bun aliat al ficatului. O cura cu anghinare se poate face in Italia, cel mai mare producator mondial de anghinare. Aici se poate degusta alaturi de ulei de masline, de suc de lamaie si de putin parmezan.

Un regim cu lamaie- India. Lamaia este regina in materie de detox. Pentru a fi sigur ca vei avea din abundenta, poti petrece o saptamana in India, primul producator mondial de lamai. Profita deci fara a mai sta prea mult pe ganduri  de lamaie care este diuretica, care elimina toxinele si grasimile care stagneaza in organism.

image-32

O cura detox cu ananas- Thailanda. Este un fruct exotic foarte parfumat cu foarte putine calorii, celebru pentru proprietatile sale anti-inflamatorii. Arde grasimile si este perfect pentru a-ti reveni dupa excesele facute de sarbatori. In Thailanda ananasul este cel mai bun alaturi de creveti.

O cura cu ceai verde in China. Ceaiul verde este cel mai benefic pentru sanatate. Este bogat in tanini, in vitamina C si este ideal pentru a elimina toxinele acumulate in organism. Este si o bautura care te stimuleaza. China este fara surpriza primul producator mondial de ceai unde poti degusta peste 100 de varietati de ceai.

pamplemousse

O cura cu grepfrut in Florida. Grepfrutul este un fruct foarte bogat in vitamina C, slab in calorii care contine foarte multi antioxidanti, un aliment ideal pentru a-ti regasi tonusul. Florida este primul stat producator de grepfrut. Pe langa ca poti profta de soare, poti profita de cel mai bun fruct in cele mai gurmande deserturi.

Un regim detox cu kiwi- Noua Zeelanda. Fructul kiwi este plin de minerale benefice si are un nivel foarte important de antioxidanti. Contine numeroase vitamine din grupa B si mai multa  Vitamina C decat portocala. Noua Zeelanda este tara fructului kiwi. Il vei putea savura natur, in sucuri, salate sau chiar supe.

radis-noir

O cura cu hrean- Japonia. O leguma diuretica, ideala pentru ficatul supraincarcat de sarbatori. In Japonia ridichea neagra se foloseste la wasabi, cunsocut de amatorii de sushi.