admin

Pariurile sportive, jocuri de noroc sau sursa de venit?

Pariuri sportive In toata Romania, casele de pariuri au impanzit fiecare colt de strada si se pare ca reusesc sa atraga cu mare succes jucatori de toate varstele. Daca in ceea ce priveste castigurile caselor de pariuri, nu exista niciun dubiu ca acestea sunt uriase, castigurile pariurilor pot fi considerate reusite norocoase. Cu toate astea, exista o mana de jucatori care reusesc sa traiasca din asta si nu o fac deloc rau. Daca treci peste partea de noroc a pariurilor sportive, acestea reprezinta o combinatie de matematica + statistica + inspiratie care poate fi transformata intr-o adevarata afacere.

Daca te atrag pariurile si vrei sa treci la un alt nivel in ceea ce le priveste, iata cateva reguli pe care trebuie sa le respecti pentru a castiga!

  • Creaza-ti o banca lunara!  Stabileste o suma pe care o pariezi in fiecare luna, pe care sa nu o depasesti, orice ar fi. In felul acesta vei fi mult mai responsabil si vei gandi de 2 ori inainte sa pui un bilet.
  • Stabileste-ti o strategie! Pentru a avea un castig constant, trebuie sa ai o strategie cat mai buna! Gasesti online zeci de strategii, care pentru unii functioneaza, pentru unii nu. In functie de temperamentul si de modul tau de joc, stabileste-ti o strategie personalizata, care crezi ca va da roade pentru tine.
  • Analizeaza fiecare pont in parte!  Daca vei cauta pe internet, ponturi pariuri, vei descoperi zeci de site-uri care iti ofera variante mai mult sau mai putin castigatoare de pariere. Nu le lua ca atare si analizeaza-le amanuntit, in asa fel incat sa ai un pronostic cat mai sigur.
  • Pariaza online!Casele de pariuri online prezinta avantaje mult mai mari decat cele fizice. In primul rand, taxele sunt mult mai mici, in al doilea rand poti sa iti administrezi mult mai bine banii si in al treilea rand cotele si varietatea de pariuri sunt in general mai mari.

Pana la urma, pariurile sportive sunt la fel de riscante ca Bursa de Valori. Tot ce trebuie sa faci pentru a fi bun este sa ai rabdare si sa joci inteligent.