Razvan

Sablarea umeda, solutia de curatare a obiectelor foarte mari

sablare-vas

Atunci cand vine vorba despre curatenie, majoritatea oamenilor se raporteaza la curatenia de acasa, de la birou si ocazional la o curatenie ceva mai complexa ce vizeaza exteriorul casei. De regula, toate aceste procese pot fi realizate rapid, fara prea mari probleme. Situatia se schimba atunci cand vine vorba despre curatarea unor obiecte foarte mari. Ne referim la obiecte foarte mari cu gandul la nave maritime care pot sa ofere cazare pentru un oras intreg sau la platforme indutriale si comerciale. Acestea au nevoie de curatenie, insa in acelasi timp trebuie sa nu polueze si sa nu produca niciun risc pentru oameni.

Din fericire, tehnologia moderna a adus o solutie excelenta de sablare nave . Aceasta solutie presupune sablarea umeda, fara nisip, care reuseste sa genereze o multime de avantaje pentru proprietarii de nave si pentru toata societatea, in general:

  • Sablarea umeda poate sa acopere foarte multe necesitati. Poate sa curete fara probleme materiale precum otelul, aluminiul sau fibra de sticla.
  • Este 100% sigura pentru material. Poate cel mai important avantaj pe care il aduce acest tip de sablare este faptul ca nu distruge materialul, indepartand doar elementele de care nu este nevoie de pe el. Poate sa fie indepartata vopseaua sau rugina fara sa fie nevoie de uzura accentuata a mterialului propriuzis.
  • Permite continuarea activitatii pe vas sau pe platforma. Sablarea umeda este 100% prietenoasa cu mediul inconjurator. Astfel, activitatea de pe vasul curatat poate sa continue fara niciun fel de probleme, ceea ce inseamna ca nu se genereaza pierderi materiale de niciun fel.
  • Este nepoluanta. Asa cum am precizat, sablarea umeda nu polueaza. Nici aerul si nici apa nu va avea de suferit in urma unui astfel de proces.

Exista din ce in ce mai multi furnizori de servicii de sablare umeda. În Romania, sablare-romania.ro   pare sa fie cea mai buna varianta, deoarece se foloseste de cele mai noi aparate, beneficiaza de oameni profesionisti si asigura o varietate mare de tipuri de sablare, curatand nu doar nave, ci si o multime de alte materiale.

Cert este ca sablarea este metoda viitorului pentru curatarea diverselor elemente greu de curatat in alte conditii.