Servicii DDD de cea mai buna calitate!

Servicii DDD de cea mai buna calitate!

 

Pentru angajati, conditiile de lucru sunt extem de importante si reprezinta de foarte multe ori un factor extrem de important in ceea ce priveste decizia de a accepta un anumit post. Unul dintre cele mai importante aspecte in ceea ce priveste conditiile de lucru este curatenia si igienizarea corecta a spatiilor iar pentru acest lucru pe langa mentinerea curateniei in sine, trebuie sa efectuam periodic deratizarea, dezinsectia si dezinfectia.

In acest fel, daunatorii precum insectele sau rozatoarele ori microbii din aer sunt eliminati ceea ce scade foarte mult riscul aparitiei bolilor.

Cand ne hotaram sa apela la o firma care se ocupa cu deratizarea, dezinsectia si dezinfectia, trebuie obligatoriu ca acesta sa fie una autorizata, ce foloseste produse profesionale care nu sunt periculoase pentru om sau mediul inconjurator,produse care trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii in conformitate cu normele europene. Daca aceste proceduri nu sunt respectate se vor aplica sanctiuni conform legislatiei in vigoare.

O astfel de firma este care se ccupa cu servicii deratizare, dezinsectie si dezinfecteie de calitate este Compania DDD, firma care activeaza in acest domeniu de foarte multi ani si care se afla in top 5 al firmelor din acest domeniu. In ceea ce priveste lista de preturi servicii deratizare, dezinsectie sidezinfectie oferita de acestia, este una extrem de avantajoasa in special din punctul de vedere al raportului pret/calitate.

Nu cu mult timp in urma, am apelat si eu la serviciile acestora, dupa ce m-am hotarat sa renunt la vechiul contract cu o alta firma care nu isi facea treaba deloc bine, fapt pentru care am fost sanctionat in urma unui control.

Dar de cand am incheiat un contract cu cei de la Compania DDD, sunt extrem de multumit de cum decurg lucrurile, in special pentru faptul inca de la prima lor interventie, am scapat si de cea mai mica urma de daunatori.

Recomand cu toata increderea aceasta firma deoarece au dat dovada de profesionalism si seriozitate, si au aratat ca stiu cum sa se comporte cu clientii care la urma urmei platesc pentru acele servicii. Multumesc Compania DDD pentru ca m-ati scapat de aceste griji!