Sfaturi privind achizitia unei case de marcat

casa-de-marcatPentru toti contribuabilii, cu mici exceptii, casa de marcat a devenit obligatorie. Este un lucru normal intr-o societate care se doreste a fi cat mai curata si cat mai orecta. Daca vrei sa activezi in legalitate, trebuie sa ai o astfel de casa de marcat. Problema este ca exista destul de multe variante, asadar, inainte de a face o achizitie, trebuie sa te informezi foarte bine in legatura cu optiunile pe care le ai. In primul rand, trebuie sa  optezi pentru achizitia dintr-un magazin de incredere. De asemenea, trebuie sa te orientezi spre o casa de marcat potrivita pentru necesitatile tale. Daca urmeaza sa vinzi produse vrac, cum este cea de pe Primacasademarcat este ideala.

Ce alte reguli trebuie sa respeti, insa?

  •  Alege o casa de marcat usor de folosit. Poti cere sfaturi unui specialist sau poti pur si simplu sa mergi in magazinele unde se comercializeaza aceste produse pentru a le testa. O casa de marcat prietenoasa poate sa usureze extrem de mult munca.
  • Alege o casa de marcat care permite conectarea la PC. Este o varianta excelenta, deoarece iti permite sa adaugi articole folosind computerul. De asemenea, incearca sa obtii cat mai multi conectori, deoarce vei avea nevoie de conectarea Pos-ului, a unui scanner de coduri de bare sau a unui cantar digital.
  • Cu cat are mai multe tehnnologii moderne, cu atat mai bine. Casele moderne de marcat dispun de display-uri LCD grafice, care ofera o experienta mult mai facila oricarui utilizator.
  • Alege case de marcat cu jurnal electronic si cu role cat mai usor de montat. Casele de marcat cu jurnal electronic au devenit obligatorii din acest an. Nu toate firmele trebuie sa le achizitioneze anul acesta, insa in 2 ani, toti trebuie sa se conformeze. Aca optezi pentru o casa de marcat este bine sa te orientezi spre una cu jurnal electronic, deoarece este o casa de marcat de viitor.
  • Documenteza-te inainte de a face o achizitie. Este important sa te documentezi si este bine sa nu amani achizitia casei de marcat. O ameda de la http://www.anaf.ro este mult mai mare decat pretul unei case de marcat. Cu siguranta, nu merita.