admin

Sfaturi utile pentru atunci cand te muti

Fiecare om se muta de cateva ori in viata. Prima data te muti de la parinti catre o viata pe care ti-o administrezi singur, dupa aceea te muti de la camin in chirie, dupa care iti cauti casa ta si incepi sa evoluezi de la apartamente mici, la locuinte mai mari si mai frumoase.

La inceput, mutarile sunt simple, in conditiile in care toate bunurile tale sunt niste haine. Ulterior, acestea devin din ce in ce mai complexe si costisitoare. Va trebui sa gasesti solutii pentru transport mobila , sa organizezi foarte bine toate lucrurile marunte si sa gasesti puterea de a renunta la lucrurile pe care nu le folosesti.

Daca urmeaza sa te muti, iata cateva sfaturi utile pe care trebuie sa le iei in calcul:

  1. Gaseste o firma de transport care sa te ajute. Este o idee sa te muti si in regim propriu, insa acest lucru poate sa fie mult mai costisitor si cu mult mai multe riscuri. O firma buna poate sa iti ofere garantie pentru mutari si sa te scuteasca de extrem de mult timp pierdut.
  2. Organizeaza toate lucrurile pe care urmeaza sa le muti. Nu muta totul la gramada, gandindu-te ca le vei organiza atunci cand ajungi. Cel mai bine este sa iti iei timp pentru organizre inainte de mutare. In felul acesta vei trece prin toate bunurile pe care le ai si vei putea sa renunti la unele pe care nu le-ai mai folosit de multa vreme si nu le vei mai folosi;
  3. Foloseste accesorii pentru siguranta si pentru organizare. Foloseste cutii, etichete, folie cu bule care sa protejeze lucrurile fragile, sfoara sau banda de lipit. Toate pot ajuta la evitarea unor situatii neplacute si a pierderii de timp;
  4. Goleste mobilierul inainte de a te muta! Misiunea de a muta un dulap plin cu haine este mult mai dificila decat misiunea de a muta un dulap gol.
  5. Daca poti, incearca sa demontezi piesele voluminoase, pentru a le monta ulterior la loc. Este o varianta foarte buna, deoarece vei putea sa le cari mai usor in lift, vei ocupa mai putin spatiu in masinile firmei de mutari si de cele mai multe ori, vei plati mai putin pentru servicii.

Daca vrei servicii de mutari de cea mai buna calitate, cei de la IRSrelo reusesc sa iti ofere servicii complexe, gandite pentru orice situatie, in asa fel incat procesul de mutare sa fie unul cat se poate de placut.