Sisteme de expunere recomandate pentru evenimente outdoor

Urmeaza sa organizati un eveniment outdoor sau sa participati la unul in calitate de partener? Atunci este important sa alegeti mijloacele potrivite de promovare astfel incat participantii sa retina denumirea brand-ului dumneavoastra si sa il caute sau identifice ulterior. Acest lucru este mult mai usor daca folositi sistemele de expunere potrivite, care sa puna in valoare mesajul pe care vreti sa il transmiteti.

Daca doresti sa beneficiezi de avantajele oferite de celor mai noi si utilizate sisteme de expunere si afisare, trebuie sa stii ca una dintre cele mai mari companii producatoare de materiale publicitare este compania eXpoPrint Media, cu o experienta de peste 15 ani pe piata din Romania, si poti gasi aceste produse pe site-ul oficial expoprint,ro.

Asadar, sa vedem impreuna care sunt unele dintre cele mai eficiente sisteme de expunere de pe piata din Romania:

  1. Steaguri publicitare vela

Steagurile publicitare vela sunt ideale pentru evenimentele outdoor deoarece ele ocupa un spatiu redus in timp ce ofera suficienta suprafata de promovare, fiind usor observabile de catre participanti. Inaltimea lor poate ajunge pana la 5m. In schimb, ele sunt usor de transportat si pot fi instalate rapid, fara a necesita cunostinte tehnice. Pentru evenimentele outdoor, este recomandata alegerea unor steaguri publicitare vela personalizate numai pe o fata datorita rezistentei mai mari la vant.

  1. Mese de sampling

In cazul unui eveniment outdoor este recomandata folosirea meselor de sampling pentru promovarea produselor sau serviciilor dumneavoastra. Acestea ofera consumatorilor posibilitatea de a lua contact direct cu ofertele existente iar dumneavoastra ocazia de a observa imediat reactia pe care o au. De asemenea, masa de sampling creste vizibilitatea brand-ului dumneavoastra iar participantii va pot localiza mai usor. Nu in ultimul rand, ajuta la depozitarea materialelor promotionale, la expunerea produselor sau a mostrelor cat si a materialelor de prezentare a serviciilor. Companii de toate dimensiunile aleg sa utilizeze mesele de sampling personalizate pentru a valorifica la maxim prezenta la un eveniment outdoor, ele pretandu-se oricarui domeniu de activitate.

  1. People stopper

Un alt sistem de expunere comercializat pe www.expoprint.ro, care este des utilizat datorita eficientei sale este People stopper-ul este un sistem ideal pentru a atrage atentia asupra noutatilor sau promotiilor. Nu are o traducere mot a mot. Daca am traduce cele doua cuvinte, am putea afirma ca este „un opritor de oameni”. In realitate, acesta este un panou in forma de A, cu doua fete, care poate fi amplasat stradal astfel incat cei care trec pe langa el sa observe cu usurinta o reclama sau un mesaj al unei companii. Este potrivit in cazul competiilor sportive, a evenimentelor ce au loc in parcuri sau poate fi amplasat chiar in fata unui stand pentru a capta atentia trecatorilor. Fiind realizat din aluminiu este usor de manevrat. De asemenea, sistemul cu folie de protectie a printului, antireflexiva, il face potrivit chiar si in conditii cu umiditate ridicata sau praf. Nu in ultimul rand, rama click face foarte simpla schimbarea printului si personalizarea in functie de fiecare eveniment sau campanie de promovare.

  1. Outdoor banner telescopic

Acesta este un sistem de expunere conceput special pentru evenimentele ce au loc in aer liber. Design-ul sau este in asa fel creat incat sa permita asamblarea rapida. In plus, este reglabil, putand afisa diferite dimensiuni grafice in functie de nevoile fiecarei companii. Baza sa are un design elegant, oferindu-va posibilitatea de a o umple cu apa sau nisip pentru a rezista, fara probleme, in cazul intemperiilor.

Pentru a creste vizibilitatea brand-ului dumneavoastra in cadrul unui eveniment outdoor va recomandam folosirea cat mai multor sisteme de expunere care se pot complementa, creand astfel un impact vizual puternic.

Articolul a fost conceput de catre ADfel Digital Marketing, daca doresti sa aflii mai multe despre noi si serviciile SEO pe care le oferim viziteaza site-ul nostru.